Cătălin Corbea are grijă de locuitorii comunei Prundu, aceştia primesc tot ceea ce au nevoie!

Prundu 1Cătălin Corbea, primarul model pentru judeţul Giurgiu, a reuşit din nou, printr-o colaborare europeană, să vină în sprijinul locuitorilor din comuna Prundu.
Zilele acestea un tir încărcat cu echipamente şi materiale medicale a ajuns la Prundu. Acestea au fost donate dispensarului din comună şi persoanelor cu probleme de sănătate şi sociale:ZPrundu 3
” Prin intermediul unui prieten, medic stomatolog, am reuşit să cunosc câţiva oameni sufletişti ce conduc o organizaţie neguvernamentală din Franţa. Este vorba despre un primar pensionar şi un general de armată. Primăria Prundu a încheiat o colaborare cu acest ONG din Franţa, prin intermediul căruia, de două ori pe an, urmează să primim donaţii de echipamente şi materiale medicale.
Primul transport a fost descărcat săptămâna trecută, acum ne aflăm în plin proces de repartizare către beneficiari.”
200 de persoane din Prundu şi 50 din satul Puieni au beneficiat de această donaţie. Aceştia au primit articole ortopedice (scaune rulante de transport, cârje ortopedice, cadru pentru mers) precum şi paturi, saltele şi alte materiale medicale.

Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu, consideră că această colaborare este de un real folos pentru comunitate, iar pentru acest lucru le mulţumeşte persoanelor implicate în proiect:
” Vreau să le mulţumesc public prietenilor mei din Franţa, prin acţiunea lor au venit cu un ajutor neaşteptat, acum în prag de sărbători, pentru oamenii din Prundu. Le doresc sărbători fericite, vor fi întotdeauna bineveniţi în comuna noastră!”Prundu 4 prundu 2


Publicat  :  decembrie 12, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare