Carmen Miron Urâtu a revenit la conducerea APIA Giurgiu

carmen (2)

carmen (1)La începutul săptămânii vă anunţăm faptul că printr-o hotărâre definitivă şi executorie, Curtea de Apel Bucureşti a admis în dată de 1 octombrie 2014 recursul directorului APIA Giurgiu, Carmen Miron Uratu, la decizia Comisiei de disciplină de suspendare din funcţie, astfel încât aceasta trebuie să revină de drept la conducerea APIA Giurgiu.

Este de felicitat reacţia imediată a conducerii centrale a Agenţiei pentru Plăti şi Intervenţie în Agricultură, care a dispus punerea imediat în aplicare a hotărârii judecătoreşti, astfel încât, joi, 9 octombrie directorul de drept şi-a reînceput activitatea.

După cum este obiceiul românesc, după ce miercuri a fost prezent la muncă, aflând că nu mai este director, Vasile Andronache a intrat în concediu medical.

În prima zi în care a revenit la conducerea APIA Giurgiu, Carmen Miron Uratu a avut o scurtă şedinţă cu şefii de servicii, stabilind priorităţile pentru perioada următoare şi este de remarcat atât implicarea acestora cât şi entuziasmul angajaţilor pentru faptul că lucrează din nou alături de un director care le oferă libertatea de decizie şi respectul profesional.


Publicat  :  octombrie 10, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare