Alianța Pentru Patrie: Legea offshore, cel mai grav act de trădare națională prin care coaliția de guvernământ oferă pe tavă întreaga țară străinilor

APP 2

 

Gata! Este oficial!

Legea offshore a fost promulgată astăzi, de președinte, fără drept de apel.

Este cel mai grav act de trădare națională prin care coaliția de guvernământ oferă pe tavă întreaga țară străinilor. Resursele naționale sunt cedate în întregime companiilor stăpâne din afară. România se alege cu praful de pe tobă.

Motivele invocate de guvernanți în adoptarea acestei legi antiromânești sunt simple minciuni, în spatele cărora se ascund doar comenzile pe care coaliția pesedisto-penelistă le execută cu maximă obediență și nestăvilit.

Toate amendamentele pe care le-a propus Liviu Dragnea în 2018, strict în interesul național, au fost anulate de către actualii guvernanți.

Astfel că, România NU va putea beneficia de propriul gaz, nici pe timp de pace nici pe timp de criză energetică. Companiile străine NU vor fi amendate dacă încalcă prevederile contractuale, NU vor fi obligate să vândă pe piața românească gazele românești, NU li se va impune să achiziţioneze bunuri şi servicii de la operatori economici din România și nici să angajeze forță de muncă românească, așa cum prevedea Legea în varianta Dragnea. Mai mult, prețul de referință al gazelor este stabilit la bursa din Austria.

Toate aceste contracte sunt încheiate prin încălcarea interesului național!

Este cel mai mare complot împotriva României din ultimii 30 de ani!”, se arată într-un comunicat al APP.


Publicat  :  mai 25, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare