Activitatea parlamentară a deputatului PNL de Giurgiu, Alexandru Ioan Andrei: ” Azi o vedem, şi nu e”

Alexandru Andrei

După alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020, PNL Giurgiu are 3 parlamentari: doi deputaţi şi un senator.
 Alexandru Ioan Andrei, ales deputat PNL de Giurgiu, se află la al doilea mandat de parlamentar.
 În primul mandat, Andrei Alexandru a fost ales deputat din partea PSD, formaţiune pe care a părăsit-o în februarie 2019 pentru a se alătura PNL-ului.
În actuala legislatură, Andrei Alexandru este vicepreşedinte al Comisiei pentru transporturi şi infrastructură, de asemenea,  face parte din Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale.
Deputatul PNL de Giurgiu este membru al Grupurilor parlamentare de prietenie cu Albania şi Bulgaria.
În ceea ce priveşte activitatea parlamentară a deputatului Andrei Alexandru, versurile poeziei ” La Steaua „, a lui Mihai Eminescu, o pot descrie cel mai bine: ” Era pe când nu s-a zărit, / Azi o vedem, şi nu e.”
Cu alte cuvinte, activitatea în parlament a deputatului giurgiuvean este splendidă, dar lipseşte cu desăvârşire.
A luat cuvântul în plenul parlamentului o singură dată, 31 de secunde, când a depus jurământul ( timiditate de înţeles după „spectacolul”de mare succes cu: Iubesc România, este ţara mea! ) , a semnat 5 iniţiative legislative şi a avut o interpelare pentru Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.
Aproximativ 10 mii de euro lunar, înmulţit cu 6 luni, este o sumă frumuşică care a intrat în buzunarele deputatului PNL pentru activitatea acestuia de parlamentar.
Dacă munca depusă în parlament de către deputatul Andrei Alexandru este prea puţin vizibilă, în spatele scenei politice acesta este foarte activ. Deputatul PNL are o activitate intensă în teritoriu, participând la implementarea unor proiecte de interes de local.
 Expertiza acestuia o vor descoperi giurgiuvenii atunci când vom prezenta afacerile şi averile reprezentanţilor noştri din parlament.
  În dreptul activităţii depuse în aceste 6 luni de parlamentar de către deputatul PNL, Andrei Alexandru, trebuie să  menţionăm şi stăruinţa acestuia de a prezenta traseul banilor şi plăţile făcute de către Ministerul Dezvoltării către primăriile din judeţ. O activitate demnă mai mult de contabil, în unele cazuri de casier, care monitorizează conturile financiare de intrări – ieşiri ale autorităţilor publice locale.


Publicat  :  iunie 7, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare