Zvon: Cine s-ar afla în judeţul Giurgiu în spatele partidului lui Dragnea

necunoscut

Mai sunt aproximativ 2 ani până la alegerile europarlamentare, locale, prezidenţiale şi parlamentare din anul 2024 şi obişnuitul ” balet” al primarilor giurgiuveni, deocamdată la nivel de tatonări şi declaraţii de intenţie, deja a început.
Cu ochii la sondaje, majoritatea primarilor negociază o candidatură din partea PSD-ului Alţi primari vor rămâne fideli PNL-ului. Există însă şi un grup de 3-4 primari, să-i spunem al ” renegaţilor”, care ştiu foarte bine că au uşa închisă la PSD ( între timp a fost schimbată yala), iar în PNL nu se simt deloc confortabil.
Pe surse, am aflat că aceşti primari au început să ” cocheteze” cu Alianţa Pentru Patrie (APP), partidul lui Liviu Dragnea, condus de Codrin Ştefănescu. Mai mult, încercă să determine şi alţi primari să se alăture iniţiativei lor. Badalau -Dragnea

Pentru a da o mai mare greutate proiectului, aceştia spun că fostul senator PSD Niculae Bădălău ( în prezent vicepreşedinte la Curtea de Conturi a României), este cel care coordonează, deocamdată la nivel neoficial, filiala Giurgiu a APP-ului.
Înfiinţarea în ultimele săptămâni de filiale APP în comune conduse cu mână forte de către primarii în funcţie, a amplificat şi mai mult zvonul că ” aici este mâna lui Bădălău care vrea să se răzbune pe PSD. „.
Ionuţ Roibu, preşedintele APP Giurgiu, neagă o implicare a fostului preşedinte al PSD Giurgiu în acest proiect:Ionut Roibu
” Poate mulţi giurgiuveni nu mă cunosc prea bine, numele meu este Ionuţ Roibu, sunt unul dintre fondatorii APP şi de 5 luni sunt şi preşedintele APP Giurgiu.
În tot acest timp, de când am înfiinţat alături de colegii mei APP Giurgiu, nu m-am întâlnit, nu am discutat cu domnul Bădălău Niculae, ştiu doar că domnia sa nu mai face parte din viaţa politică, având o funcţie la Curtea de Conturi a României.
În schimb, vă pot declara că în judeţul Giurgiu, ca şi în alte judeţe ale ţării, ne confruntăm cu o gaşcă de penelişti care încercă să ia în proprietate aceste judeţe, acest lucru întâmplându-se inclusiv în judeţul nostru. „, ne-a declarat Ionuţ Roibu, preşedintele APP Giurgiu.
Negocierile desfăşurându-se deocamdată în culise, este greu de spus care este adevărul.
Informaţia însă există şi tot mai mulţi primari discută despre acest lucru. Mişcările de pe scena politică giurgiuveană din perioada următoare vor lămuri, probabil, care este adevărul.


Publicat  :  martie 21, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare