Ziua Comunei Stăneşti, o sărbătoare pe cinste pentru toţi participanţii

1-1

Comuna Stăneşti a îmbrăcat joi, 8 septembrie, straie de sărbătoare, primarul Danuţ Mitrea oferindu-le localnicilor o zi plină de distracţie, muzică şi voie bună.
Sărbătoarea a fost dublă, Ziua Comunei Stăneşti desfăşurându-se de Sfânta Maria Mică.
Autorităţile locale din Stăneşti s-au gândit în primul rând la seniorii comunei, 22 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă primind diplome şi premii în bani.premiere cupluri
Prietenii şi oficialităţile locale au răspuns invitaţiei primarului comunei Stăneşti, fiindu-i alături în această zi de sărbătoare: prefectul Florentina Stănculescu şi deputatul Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu.Danut Mitrea
” După doi ani de pandemie, astăzi de revedem în această Zi Sfântă la Ziua Comunei Stăneşti. În primul rând, La Mulţi Ani tuturor care îi aniversează astăzi ziua numelui!
Anul 2022 consider că a fost unul bun pentru localitatea noastră, mai multe proiecte importante fiind în curs de implementare.
Avem 10 km de străzi comunale ce vor fi asfaltate prin ” Anghel Saligny”, avem extindere de staţie de epurare cu canalizare în satele Ghizdaru şi Bălanu, avem un proiect de cadastru general, toţi locuitori vor avea cadastru şi cărţi funciare gratuite, copiii din comuna noastră vor beneficia de o masă caldă la şcoală. Tot pe teritoriu nostru urmează să fie construită o staţie meteo cu rachete antigrindină, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii. Această manifestare este dedicată tuturor locuitorilor din comună, cărora le doresc linişte şi bunăstare ” , a spus Danuţ Mitrea, primarul comunei Stăneşti.

Florentina Stanculescu” Vreau să vă mărturisesc că originile mele sunt în această comună, sunt cu atât mai onorată să fiu astăzi aici. Vă spun şi eu tuturor La Mulţi Ani cu ocazia acestei zile sărbatoare! Vă asigurăm că Instituţia Prefectului va fi întotdeauna alături de autorităţile locale din comună Stăneşti”, a declarat Florentina Stănculescu, prefectul judeţului Giurgiu.

Marian Mina” Primarul dumneavoastră este unul dintre cei mai buni primari ai judeţului Giurgiu, un primar care este întotdeauna preocupat de dezvoltarea comunei. Nu vreţi să ştiţi de câte ori vine la Bucureşti şi insistă pentru proiectele comunei. Domnule primar, felicitări pentru ce faceţi aici”, a spus deputatul Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu.
stanesti-horaÎntr-o zi superbă de toamna, micii şi berea au fost la discreţie pentru toţi cei care au participat la eveniment, fiind oferiţi cu generozitate de către sponsorii manifestării.


Publicat  :  septembrie 9, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare