Zi decisivă pentru PNL Giurgiu. Astăzi este ziua de „salariu”?

18015904_10206867021393718_496479626_o

Povestea PNL Giurgiu din ultimii ani pare a fi o variantă modernă a baladei ” Meşterul Manole”. Ce este construit ziua, se surpă peste noapte. Singura diferenţa este că ” meşterii ” şi ” calfele ” PNL au grijă să dărâme chiar ei tot ce încearcă să construiască: prin ambiţii, orgolii nemăsurate şi poliţe ( încă ) neplătite. Fiecare ” meşter ” PNL, îşi doreşte să fie Manole. Din când în când, mai formează câte o alianţă şi o caută pe Ana pentru a o sacrifica.

Ieşind din lumea poveştilor şi revenind la realitatea din PNL Giurgiu din aceste zile, sâmbătă, 22 aprilie, este prevăzută susţinerea conferinţei organizaţiei municipale, pentru alegerea structurilor de conducere. Cosmin Marciu, preşedintele în funcţie, Marian Măroiu şi Dana Danciu sunt cei trei candidaţi.
Este prevăzută, dar nu este sigură, deoarece alegerile ar putea fi amânate. Motivul?
Unul dintre ” meşteri „, care îşi doreşte să fie Manole, a trimis pentru alegeri, liste cu delegaţi care nu mai sunt membrii PNL.

În anul 2012, PNL-ul a implementat o aplicaţie, My PNL. O bază de date în care au fost introduşi, cu fotografie, membrii organizaţiei din acea perioadă. Între timp, mulţi dintre pnl-isti au migrat către alte partide. ” Meşterul „, potent (financiar) a plătit cotizaţiile la zi pentru foşti pnl-isti şi i-a trecut drept delegaţi la alegerile de sâmbătă. Mulţi dintre aceştia au negat apartenenţa la PNL şi faptul că şi-ar fi plătit cotizaţia.

Mai mult, astăzi este anunţată ziua de leafă pentru „calfele” sale, 100 de ron, după ce ” meşterul „, zgârcit din fire, a negociat iniţial pentru 50 de ron/delegat.


Publicat  :  aprilie 19, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare