Virusul „Politia Română” a lovit și la Poliţia Giurgiu

vir-pol-rom“Calculatorul dvs. este blocat. Aţi încălcat Legea privind drepturile de autor”! Este vorba despre celebrul virus Poliţia romana, ce i-a determinat pe unii să plătească presupusele amenzi, iar pe alţii să distrugă hardurile calculatoarelor.

Zilele trecute un prieten, cu soţia plecată la muncă în Italia, îmi povestea cum a fost la un pas de un mare scandal cu soacra.La muncă fiind, a fost sunat de către această panicată, că a primit un mesaj pe calculator, că a accesat nu ştiu ce pagină pornografica şi urmează să facă puşcărie:”nenorocitule, fata mea se speteşte muncind şi tu stai pe calculator cu curvele. Na, că o să ajungi la închisoare, patru ani o să faci, să îţi iasă prostiile din cap. Să vii acasă imediat, că nu vreau să îmi spargă mascaţii uşa”. Bine că, în cele din urmă, cumnatul prietenului şi-a luat fapta şi a recunoscut că el era cel care folosise calculatorul.
Amuzant este însă faptul că, în ultima perioadă, s-au înmulţit solicitările în cadrul diferitelor direcţii ale Inspectoratului judeţean de poliţie pentru înlocuirea hard disk-urilor la calculatoarele pe care le folosesc.  Aşa cum ne mărturisea cineva din interior, explicaţia este legată tot de acest păgubos virus, care a infectat mai multe calculatoare ale poliţiştilor giurgiuveni.Şi, pentru a evita notele explicative către şefi, au preferat să spună că s-au defectat hardurile calculatoarelor, în speranţa că orice urmă va fi ştearsă.

 


Publicat  :  mai 5, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare