Vasile Mustăţea considera că cei care se alătura grupării Tăriceanu o fac din interes personal

mustatea

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu Vasile Mustatea consideră că cei 12 parlamentari liberali care au părăsit PNL-ul, pentru a se alătura grupării Tariceanu, nu pot fi consideraţi liberali adevăraţi, deoarece nouă formaţiune este creată doar pentru a sprijini în parlament guvernul Ponta.

Referitor la faptul că şi deputatul de Giurgiu Ioan Viorel Teodorescu s-a alăturat noii construcţii politice, Vasile Mustatea spune că nu a reuşit să-l determine să renunţe la această decizie, însă acesta va constata foarte repede că a fost păcălit: „Deputatul Teodorescu a avut onoarea să-şi asume decizia şi să demisioneze din PNL. Este o persoană majoră, nu am avut cum să-l determin să renunţe la gestul său.

Sunt sigur că cei care au părăsit PNL-ul vor realiza foarte repede că toate promisiunile pe care le-au primit au fost doar de formă. Ei nu sunt altceva decât centura de siguranţă pentru Victor Ponta”

Vasile Mustatea mai spune că cei care au părăsit partidul nu trebuie să aibă pretenţii că reprezintă liberalismul, deoarece ei au plecat la gruparea Tariceanu mânaţi doar de interese personale. O frază interesantă, cu trimitere directă la deputatul Ioan Teodorescu. Rămâne, în perioada următoare,de vazut ce interes a avut deputatul de Giurgiu să aleagă varianta Tariceanu.


Publicat  :  iulie 14, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare