Un sef de la IPJ Giurgiu este acuzat de agresiune sexuală: Este un libidinos

1 agresiune Am intrat în magazinul de cartier pentru a cumpăra o sticlă de suc şi o esenţă pentru prăjituri.
Un domn, nu ştiam că este poliţist, era pe scaun şi bea ceva din pahar, nu pot să spun ce. El spune:”Uite ce bunăciune, nu te-am văzut de ceva timp” şi îmi pune mâna pe fund. Am rămas şocată.
Nu era prima oară, aceeaşi fază a făcut-o şi în urmă cu câteva luni. Am ignorat gestul, am să vrut plătesc ce am cumpărat şi să plec cât mai repede. El îi spune „primarului, „aşa îi zicem noi patronului magazinului: Plătesc eu totul, pentru că i-am atins fundul. Am mers acasă şi le-am spus părinţilor, care au sunat la 112.”.
Cazul este real şi s-a întâmplat sâmbătă, 27 octombrie, implicat fiind un comisar şef de poliţie L.C, culmea, şef peste serviciul de ordine publică.
Părinţii tinerii de 24 de ani au depus o plângere penală pe numele comisarului, dar le este teamă că ancheta o să fie muşamalizata:
” L-au scos prin ieşirea din spate a magazinului, să nu fie fotografiat. Oricum am depus o plângere penală pe numele lui.”
Concluzia aparţine tinerei agresate sexual:” Este o persoană libidinoasă, deşi este poliţist, când vede o tânără îşi pierde minţile. Nu doar eu am fost hărţuită, locuieşte în zonă şi vecinele îmi spun că şi faţă de ele are acelaşi comportament de om obsedat „


Publicat  :  octombrie 30, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare