Ulicioara Mircea Dem Rădulescu, este locul în care au loc majoritatea întâlnirilor unde sunt planificate acţiunile Poliţiei Giurgiu.

646x404

După seria de spargeri care au scandalizat toată țara, de am ținut prima pagină a ziarelor zile întregi, azi a urmat încă un episod grav pentru instituția care se vrea a fi un model în societate: Inspectoratul Judeţean de Poliţie Giurgiu.
Concursul organizat pentru șefia la serviciul arme .a fost boicotat de toți candidații, nu s-a prezentat nimeni. Nimeni, ați auzit bine, deși au fost înscriși, inițial trei concurenți. După ce a trecut ora prezentării la examen, comisia a început să sune candidații pentru a-i implora să vină la concurs.
Da, puteți să râdeți, aşa s-a întâmplat. Dintre cei trei concurenți sunați doar unul s-a lăsat înduplecat, a venit sictirit, a răspuns probabil la mișto şi, evident a fost picat.
Mâine urmează concursul pentru poliția municipiului. Funcție importantă. Au rămas doi candidați, unul originar din Argeş şi altul din Dâmboviţa.
Din Giurgiu, nimeni, pentru că aşa e la noi, giurgiuvenii sunt doar buni executanți, slugi perfecte. Despre cei doi, numai de bine. Unul este probabil specialist în schimbat vitezele la tir, al doilea, poate, cu experiența în interpretarea filmelor erotice postate pe internet.
Cei doi au ceva în comun, drumurile la București. Unul şi-a rupt pingelele în cartierul George Coșbuc, al doilea în Ştefan cel Mare. De ce? Foarte simplu! Să ia aer. Au preferat aerul în loc să înveţe. Ceea ce nu ştiu ei este faptul că niciodată nu au fost singuri. Vocea şi chipul lor au fost îndelung admirate. După eșecul de la arme, Sponsorul se zvârcolește.

Claudiu Cimpoeru


Publicat  :  noiembrie 8, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare