Toţi pasionaţii de ciclism sunt aşteptaţi duminică la Prundu

prd1

În organizarea Primăriei Comunei Prundu şi a Riders Club România, duminică, 4 noiembrie, comuna Prundu va găzdui o altă întrecere sportivă de excepţie: o nouă etapă din concursul de ciclism „Maratonul Dunării”, o competiţie adresată tuturor pasionaţilor de ciclism.
Este un alt eveniment marca „Cătălin Corbea”, primarul din Prundu care a reuşit, prin pasiunea sa pentru competiţiile sportive, să înscrie această localitate pe harta unora dintre cele mai importante întreceri din ţară. Manifestare începe la ora 11, Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu, invită toţi pasionaţii de sport să petreacă o zi frumoasă în această localitate: „Este o competitive care îmi este dragă, a devenit o manifestare tradiţională pentru localitatea noastră. Vremea se anunţa frumoasă, este o ocazie perfectă pentru a petrece câteva ore din ziua de duminică în aer liber „ spune Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu.
Acesta este ultimul eveniment din calendarul Riders Club 2018, competiţia de la Prundu încheie sezonul Riders Club în curs.
Sunt disponibile 40 de curse competitive şi una de agrement.
Punct de plecare: Stadionul de fotbal Prundu, ora 11:00.
„Maratonul Dunării” este o întrecere ce se îndreaptă către toţi cei pasionaţi de ciclism, în primul rând către copii şi tinerii din zonă. Nu este un eveniment pentru profesionişti ci pentru toţi cei pasionaţi din sport. Îşi propune ca toţi care participă la concurs să descopere frumuseţile Dunării .


Publicat  :  noiembrie 2, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare