Toma Petcu, senator PNL de Giurgiu: Ieri, directorul Administrației Bazinale Argeș-Vedea a Apelor Române- Bogdan David şi Constantin Dumitru, primarul comunei Floreşti-Stoeneşti, m-au invitat pentru a vedea stadiul lucrărilor la amenajarea și curățarea râului Sabar, ce se desfășoară pe secțiunea localității Floreşti

1În total, lucrarea însumează aproximativ 9 km de amenajare de maluri, iar în acest moment, obiectivul a fost realizat în proporție de peste 70%, urmând ca cei trei kilometri rămași pe raza localității Florești, să fie terminați în perioada următoare. După cum se observă și din imagini, lucrările cresc calitatea vieții și, dincolo de aspectul îngrijit și curat, este clar faptul că și igienizarea și ecologizarea aduc beneficii suplimentare localității. Sper, pentru proiectele viitoare, să găsim formule pentru a atrage bani pentru zone de agrement, fiindcă sunt multe zone frumoase care, în urma lucrărilor de pe râul Sabar, pot fi amenajate cu scop recreativ. toma 2Domnul primar Costel Dumitru a spus clar că este interesat de astfel de proiecte pentru locuitorii comunei Florești-Stoeneşti. La întâlnire ne-au însoțit, domnul viceprimar Constantin Lazăr și administratorul public Cătălin Matei, dar și domnul primar al comunei Roata, Marin Ghidǎnac, interesat, de asemenea, de atragerea de fonduri și proiecte pentru ecologizarea zonelor umede din comuna Roata.
Sunt convins cǎ întâlnirea și vizitele pe care le-am făcut pe teren în perioada aceasta, au dus la un progres foarte important al lucrurilor și cred cǎ, într-un termen de maxim trei sǎptămâni, aceste lucrări vor fi finalizate. Totodată, după ce aceste lucrări vor fi finanțate, vor continua în amontele râului Sabar, localității Găiseni.


Publicat  :  februarie 23, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare