Toma Petcu provoacă PSD Giurgiu

toma PetcuÎn ultimele luni, ALDE Giurgiu a început o adevărată ofensiva pe scenă politică giurgiuveană. După ce a reuşit prin aceste mişcări să depăşească PNL-ul, devenind a doua forţă politică din judeţ, ALDE şi-a stabilit următorul obiectiv: locul întâi.
Într-o recentă conferinţa de prese, Toma Petcu, preşedintele ALDE Giurgiu, ” a aruncat mănuşa ” colegilor de alianţă de la PSD:
” Poziţia puternică pe care o are ALDE în Giurgiu, probabil, deranjează multe persoane. După ce ne-am atins primul obiectiv, să fim a doua forţă politică din judeţ, în mod normal, trecem la obiectivul următor.
Peste doi ani, ALDE Giurgiu poate să lupte pentru locul 1 pe scena politică giurgiuveană. Fiecare pas pe care-l facem în această perioadă, îl facem în această logică.
Se spune: ALDE Giurgiu a reuşit să promoveze foarte multe persoane. Care este problema? Până acum, ne plângeam că nu avem giurgiuveni în structurile administrative naţionale. Am promovat şi urmează să mai promovăm giurgiuveni. Este unul dintre obiectivele mele „, a declarat Toma Petcu, preşedintele ALDE Giurgiu.


Publicat  :  decembrie 3, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare