Telenovela s-a terminat! Groapa Ecologică de la Frăteşti a primit avizul de mediu.

groapa-fratesti„Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Giurgiu”, groapa de gunoi de la Frăteşti, cum este cunoscută de către giurgiuveni, este începând de astăzi, 24 august 2017, funcţională.
Obţinerea autorizaţiei de mediu, ce părea să devină un serial fără sfârşit, rivalizând cu ” Tânăr şi neliniştit „, a ajuns în cele din urmă la final. Acesta împotriva dorinţei operatorului, Eco Sud, care şi-ar fi dorit să mai prelungească puţin deznodământul final, refuzând să ridice autorizaţia de mediu.
” Reprezentanţii societăţii Eco Sud au venit în această dimineaţă (NR. 24 august 2017) la sediul nostru pentru a ridica autorizaţia de mediu. Când au văzut că aceasta este gata, au refuzat, în mod nejustificat să o ridice. După câteva ore au revenit şi le-am dat autorizaţia.
În acest moment, din punctul de vedere al Agenţiei judeţene pentru protecţia mediului, groapa de gunoi este funcţională. Autorizaţia de mediu este emisă, totul este în regulă. Operatorul poate să-şi înceapă activitatea chiar de mâine „, ne-a declarat Ioana Popescu, director APM Giurgiu.
Promisiunea preşedintelui Consiliului Judeţean, Marian Mina, că din luna august groapa o să fie funcţională, a fost îndeplinită.
Acesta a reuşit să finalizeze unul dintre cele mai importante proiecte din judeţul Giurgiu, care timp de mai mulţi ani a tot fost amânat, deşi era de importanţă vitală pentru toate localităţile din judeţ.


Publicat  :  august 24, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare