Taximetristul şi mireasa moarta – povestea care a înspăimântat Giurgiu

mireasa1

Fiecare oraş are poveştile lui fantastice, care relatează întâmplări incredibile care au avut loc, sau poate nu. Însă o poveste ce datează de câţiva ani a înspăimântat chiar şi pe cei mai curajoşi dintre giurgiuveni.

Povestea este a unui taximetrist din Giurgiu, care se afla într-o zi normală de muncă. La un moment dat, în maşina lui se urcă o fata îmbrăcată în mireasa, care îi cere să o ducă pe strada Nicolae Titulescu. Acolo ajung în faţa unei case vechi, şi aceasta vrea să coboare. ÎI spune şoferului numele şi adresa la care poate să o găsească a doua zi pentru a-i plăti şi îi lăsa garanţie o verighetă.

La ieşirea din tura, taximetristul îi arata verigheta unui prieten, care auzind numele fetei rămâne şocat. Curios taximetristul îl întreabă ce s-a întâmplat, iar acesta îi spune că fata respectivă a murit în urmă cu câţeva zeci de ani şi că povestea ei este cunoscută fiindcă s-a sinucis atunci când, odată ieşiţi din Biserică, imediat după celebrarea căsătoriei, pe soţul ei l-a călcat o maşină şi a murit.

Necrezând cele spuse de prietenul său, taximetristul l-a luat şi s-au dus împreună la locul unde o lăsase ziua pe fată şi au observat o casă părăsită în care nu mai locuise cineva de foarte mulţi ani.
Atunci prietenul său l-a sfătuit pe taximetrist să îngroape verigheta în locul în care sunt îngropaţi cei doi, în cimitirul Smârda. Altfel acesta va fi blestemat toată viaţa.


Publicat  :  iunie 6, 2014

Related Articles

6 comentarii

 1. MaxEmilian

  :)) In fiecare judet exista povestea asta..?:)) ca pe unde am fost am auzit de ea:))

 2. Ati Peparus

  Femeia aceea a fost mama mea si akm este pe niculaiescu titulaie bea un o cafea cu sange pe lumea de dincolo si verigheta iam lasato lu fratimio , cred ca de aia este si blestemat saracu si taximetristul e cu mama la cafenea

 3. Gheorghita Ilie

  sa stiti ca blestemele se prind pana in al saptelea neam …cititi si in biblie,mai ales cele de mireasa ! mireasa m-a a blestemat si ma blesteama si acum . eu sant paralizata ,sora mea are cancer ,tata e nevazator ,mie teama ca nepotiilor mei sa nu li se intample ceva rau . d-zeu sa ii pazeasca

 4. un cetetean binevoitor

  mireasa se afla printre noi si o vedem in fiecare zi, este presedintele Consiliului Judetean Vasile Mustatea

 5. Mihai

  Cu astfel de „povesti” va pierdeti credibilitatea…

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare