Surse: Marin Anton va fi candidatul AUR Giurgiu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

marin anton

 

” O să fie un şoc când vom anunţa candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.Suntem în negocieri deocamdată, nu putem să spunem numele persoanei cu care negociem. O să fie o mare surpriză!”, a declarat astăzi, 7 februarie, în cadrul unei conferinţe de presă, dr Mohammad Murad , președintele Organizației Oamenilor de Afaceri din cadrul AUR. Pentru a nu mai menţine suspansul, vă dezvăluim astăzi candidatul AUR pentru Consiliului Judeţean Giurgiu.
Surprize, surprize..este vorba despre Marin Anton, fost secretar de stat, fost preşedinte al PNL Giurgiu.
Condamnat de către Tribunalul Bucureşti la cinci ani închisoare cu executare, fiind acuzat că a primit în anul 2009, pe când era secretar de stat în Ministerul Transporturilor, o mită de 5,3 milioane euro de la reprezentantul unei companii italiene pentru acordarea unui contract de realizare a noului terminal de la Aeroportul Otopeni, Marin Anton a făcut recurs. Deoarece faptele s-au prescris, actul de corupţie nefiind cu fonduri europene, Marin Anton speră ca sentinţa de vineri, 9 februarie, să-i fie una favorabilă şi să fie achitat prin prescripţia răspunderii penale. Decizia de la sfârşitul acestei săptămâni o aşteptă liderii AUR pentru a-şi anunţa candidatul la Consiliul judeţean.
Marin Anton este susţinut în acest demers de către un lider PNL, preşedinte de filială în alt judeţ, care îşi doreşte ca în acest an să ” facă jocurile” şi în judeţul Giurgiu.


Publicat  :  februarie 7, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare