Suflu nou la primăria comunei Oinacu

1

Primarul comunei Oinacu, Fabian Ţârcă, aflat la primul mandat de edil, este unul dintre cei mai tineri șefi de administrații publice locale din judeţul Giurgiu.
Rezultatele entuziasmului şi viziunii noi pe care a adus-o Fabian Ţârcă la primăria Oinacu se văd deja în numeroasele proiecte aflate în derulare în comună.

2
Fostul sediu al primăriei este modernizat şi reabilitat, acesta urmând să găzduiască dispensarul uman, farmacia veterinară şi oficiul poştal.
De asemenea, iluminatul public eficient va fi extins, prin montarea a 200 de lămpi performante tip LED.
În perioada următoare, în satul Comasca urmează să fie construit un parc şi un teren de sport cu gazon sintetic.
Toate aceste investiţii sunt realizate din bugetul local.Fabian Tarca
” Avem în derulare mai multe investiţii, prin care încercăm să acoperim cât mai multe domenii de interes pentru localitatea noastră
În prima fază, avem aceste proiecte ce urmăresc sistematizarea centrului comunei. Vor urma şi altele, cu un impact mult mai mare pentru locuitorii din comuna Oinacu.” ne-a declarat Fabian Ţârcă, primarul comunei Oinacu.
Activitatea intensă a administraţiei publice locale din Oinacu se vede şi în entuziasmul celor care lucrează în cadrul primăriei: ” Cu Fabian primar, nu prea ai timp să stai. Dar aceasta nu este un lucru rău, avem proiecte la care nici nu visam în urmă cu puţin timp”, ne spune un angajat al primăriei din Oinacu.


Publicat  :  aprilie 22, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare