„Stop! Nu lăsa să-ţi găurească scara! În caz de cutremur VIAŢA TA este în pericol!”

bulina-cablu

Ieri de dimineaţă, navigând pe internet, calculatorul se blochează brusc iar, după câteva minute, se restartează. Îl deschid din nou, dar în loc de „google” îmi apare un mesaj din partea firmei la care am abonamentul de net: „… împlineşte 6 ani. Ţi-am pregătit ce-a mai tare surpriză! Efectuaţi clic pentru a continua navigarea”. Nu era suficient că de câteva zile m-au înnebunit cu mesajele lor cu noile oferte!

Tot de câteva zile la scările blocurilor din Giurgiu au apărut afişe, gen bulina roşie, cu mesajul: „Stop! Nu lăsa să-ţi găurească scara! În caz de cutremur VIAŢA TA este în pericol!”
Un apropo la faptul că, începând cu 1 iunie, o firmă concurentă a început lucrările de întindere a fibrei optice pe scările blocurilor. Iar oamenii nu se joacă. Începând cu ora 8 dimineaţa şi până târziu în noapte, găuresc şi taie blocul ca şi cum ar vrea să-l dărâme. Nu ştiu ce lucrări fac ei, dar pare mai mult un demers de demolare a blocului.

Reprezentanţii unei alte firme de cablu merg din uşă în uşă pentru a prezenta noile lor oferte: „ştim că până în prezent nu am avut o imagine prea bună în Giurgiu, dar am venit cu o ofertă senzaţională: net şi televiziune la doar 10 lei”. Cred că, dacă insişti puţin, au pregătită şi o ofertă de gratuitate.
Pentru giurgiuvenii care vor să-şi schimbe operatorul de cablu, sau să-şi renegocieze abonamentul, acum este momentul cel mai bun.

Care este explicaţia. Începând cu 1 iunie, după o lungă perioadă de aşteptare, în sfârşit RDS-ul a obţinut autorizaţia pentru introducerea de fibră optică la case şi blocuri. De aici a început „jihadul”, distrugerea reţelelor între firmele concurente, oferte senzaţionale, totul pentru păstrarea sau acapararea unei pieţe de clienţi care devine tot mai selectivă.


Publicat  :  iunie 6, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare