Ştefan Burlacu, preşedinte PMP Giurgiu: Vom deveni a treia forţă politică din judeţul Giurgiu

stefan burlacu pmp giurgiu

Ştefan Burlacu, preşedintele Organizaţiei Judeţene, este candidatul PMP Giurgiu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu la alegerile locale din 27 septembrie.
Ofiţer în rezervă şi fost parlamentar, Ştefan Burlacu speră să obţină un scor electoral cât mai bun la alegerile din tomnă:

” Într-o perioadă scurtă de timp, am reuşit să formăm o echipă forte bună la nivelul organizaţiei noastre, cu oameni de calitate.
Avem candidaţi în majoritatea comunele din judeţul Giurgiu şi sperăm la un scor electoral care să ne permită să avem cât mai mulţi reprezentanţi în viitorul Consiliu Judeţean. Toţi candidaţii pe care noi i-am propus sunt oameni de calitate, profesionişti în domeniile de activitate în care activează. Ne dorim să câştigăm cât mai multe primarii la alegerile de duminică şi cât mai multe posturi de consilieri locali şi judeţeni, iar PMP – ul să devină a treia forţă politică din judeţul Giurgiu „, spune Ştefan Burlacu, preşedintele PMP Giurgiu.

Mihail Neamțu, candidatul PMP pentru funcția de Primar al Sectorului 3, a fost prezent la Giurgiu pentru a-l susţine pe Ştefan Burlacu.

Comandat de Partidul Mişcarea Populară, Filiala Judeţeană Giurgiu- CUI MF:21200020
Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro


Publicat  :  septembrie 25, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare