SPONSORIZĂRI PENTRU STRUCTURILE REZIDENȚIALE ALE D.G.A.S.P.C. GIURGIU

sÎn ultimele luni, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu a primit sprijin din partea mai multor sponsori generoși, sponsorizările fiind făcute în bani sau bunuri de consum.
Fundația “Nouă ne pasă“ a sponsorizat cu 25 000 de lei D.G.A.S.P.C. Giurgiu, bani din care vor fi achiziționate materiale (parchet, gresie, faianță, uși de interor) destinate renovării unor structuri de tip rezidențial.
Începând din luna februarie 2023, SC D&D House SRL a donat sute de kg de fructe lunar pentru beneficiarii de servicii sociale din centrele rezidențiale din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu. JH
Asociația “Maria Holtzhauser“ a donat aparatură electrocasnică de tip profesional (cuptor gastronomic, mixer, chiuvetă cu accesorii incluse) pentru dotarea bucătăriei Centrului pentru persoane vârstnice Hotarele.
“ Centrele rezidențiale pentru persoane adulte cu dizabilități și centrele pentru persoane vârstnice vor fi dotate cu obiecte de mobilier si accesorii pentru pat; de curând, un sponsor a făcut o achiziție în acest sens, în valoare de aproximativ 50 000 lei. De asemenea, au fost donate saltele, canapele, fotolii și lămpi din partea Complexului Hotelier Caro din București. Le mulțumesc tuturor sponsorilor care în ultimele luni și-au îndreptat atenția către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, prin acordarea de sponsorizări structurilor rezidențiale pentru copii, adulți cu dizabilități sau persoane vârstnice; aceste sponsorizări sunt binevenite pentru îmbunătățirea condițiilor de cazare din structurile rezidențiale ale instituției, mai ales că în ultimii ani nu s-au făcut astfel de achiziții. Mulțumesc de asemenea domnului europarlamentar Dan Motreanu și domnului senator Toma Petcu pentru că s-au implicat în vederea acordării a trei dintre aceste sponsorizări“, a declarat Gheorghe Paraschiv, director general al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.


Publicat  :  aprilie 10, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare