Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu- Proiect cu finanţare europeană

spitalul judetean giurgiu

Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu se afla pe lista celor 16 unităţi medicale din ţară care au depus proiecte cu finanţare europeană pentru dotarea unităţilor sanitare din reţeaua COVID – 19.
Finanţările, în valoare de 350 milioane euro, sunt asigurate prin intermediul Programului Operaţional Infrastructură Mare. Proiectul depus de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu este în valoare de 511.900 euro, acesta urmărind dotarea medicală performantă pentru STOPare COVID 19 la nivelul judeţului Giurgiu – CO-STOP.
În cadrul apelului de finanţare, spitalele pot deconta retroactiv cheltuielilor realizate începând cu data de 1 februarie 2020.
” În cadrul apelului POIM au fost depuse deja 16 cereri de finanțare în valoare de 71,6 milioane euro. Evaluarea proiectelor depuse a început imediat și estimăm că primele 10 cereri de finanțare vor fi semnate la mijlocul acestei luni. Reamintesc că am lansat acest apel de proiecte, așa cum am promis, la data de 15 mai. Suplimentar, managerii spitalelor beneficiază de asistența angajaților MFE pentru a depune cât mai repede proiectele în sistemul informatic MySMIS”, a anunțat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.


Publicat  :  iunie 15, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare