Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu: Noi investiţii pentru creşterea calităţii actului medical

spital judetean giurgiu1O nouă achiziție absolut necesară a intrat în dotarea Secției de Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
După zece ani, secţia a primit un nou aparat cardiotocograf, printr-o finanţare a Ministrului Sănătăţii şi cofinanţare a Consiliului judeţean Giurgiu:spital judetean giurgiu gravide
” Acest aparat este indispensabil pentru munca noastră, fără el nu putem funcţiona. Avem peste 60 de monitorizări zilnice pe care le facem pentru cordul fetal şi contracţiile uterine. Este folosit atât în supravegherea de rutină a gravidelor, cât şi în travaliu.
Pe lângă viitoarele mame ce sunt internate, noi realizăm şi o monitorizare a gravidelor din ambulatoriu.
Este foarte binevenit acest aparat nou pentru munca noastră, în viitor poate vom găsi sprijin pentru achiziţionarea altora. Este un pas important înainte pentru noi, cred că avem una dintre cele mai moderne secţii  din ţară”, ne-a declarat medicul Ileana Popescu.
” Vreau să mulţumesc conducerii Consiliului judeţean şi Ministrului Sănătăţii pentru toate eforturile făcute în ultima perioadă pentru modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
Înlocuirea aparatului cardiotocograf, vechi, uzat  fizic şi moral, aduce o îmbunătăţire importantă a calităţii actului medical pentru secţia de obstetrică ginecologie. În acelaşi timp, oferim o siguranţă crescută pentru viitoarele mămici din Giurgiu”, a completat Mihaela Raţă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.


Publicat  :  aprilie 25, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare