Spectacol aniversar al Orchestrei de Suflători „Valahia”

orchestra valahia (5)

Marţi, 10 iunie 2014, a avut loc în incinta Teatrului ,,Tudor Vianu’’ din municipiul Giurgiu, un spectacol aniversar, cu prilejul celor zece ani de activitate ai Orchestrei de Suflători „Valahia”, condusă de Virgil Peţanca. La eveniment au participat, pe lângă artiștii care de-a lungul timpului au susținut spectacole alături de orchestră, mai multe personalităţi ale muzicii româneşti, ce au încântat auditoriul aflat în Sala mare a teatrului ,,Tudor Vianu’’.

Au participat artiști consacrați precum Corina Chiriac – interpretă de muzică uşoară, Irina Baianţ – soprană la Teatrul de Operetă ,,Ion Dacian’’, Cătălin Opriţoiu – tenor și manager al Orchestrei Simfonice Bucureşti, Florin Ormerişan – tenor liric la ,,Wiener Staatsoper’’, Traian Moldoveanu – tânăr student, promovat şi distins în cadrul unui concert susţinut de orchestra giurgiuveană în cadrul Festivalului Internaţional ,,George Enescu”. Aceștia au creat o atmosferă agreabilă, de relaxare şi, în acelaşi timp, de sărbătoare.

Pe lângă invitaţii de excepţie ce au delectat spectatorii prezenți, un moment special a fost oferit de trupa de majorete „Step-Up” a Centrului Cultural ,,Ion Vinea’’, trupă ce însoţeşte orchestra în concursurile şi festivalurile la care aceasta participă.


Publicat  :  iunie 12, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare