Şoapte politice: Mina o să fie atacat la ordinul unui lider PNL, Beianu este disperat cu fotovoltaicele

necunoscuti

Începutul de an preelectoral 2023 este unul furtunos pentru viaţa politică giurgiuveană.
Analiza sondajelor electorale realizate atât la nivel de PNL cât şi PSD vor aduce mai multe mişcări şi dezinformări în perioada următoare.
În următoarele zile va apărea o aşa zisă ancheta pe un site de presă central, aceasta fiind sponsorizată de către un lider PNL Giurgiu. Personajul principal va fi un angajat AND care şi-ar fi dorit să fie numit la conducerea direcţiei. Acesta are o datorie la liderul PNL după ce a fost susţinut în mai multe funcţii în ultimii ani. Va fi un aşa zis material incendiar, monitorizarea fiind făcută timp de mai multe luni, inclusiv la casa directorului general al DRDP București, Augustin Dinu.
Începutul de an a adus şi demisia din funcţiile politice deţinute în partid de către primarii PNL.
Supărat că preşedintele Dumitru Beianu este în ultima perioadă tot mai apropiat de Racman Biţă şi arab, primarul Gheorghe Breazu a încetat orice comunicare cu partidul. Miza se pare că este un teren agricol din Vieru unde ar urma să fie construit un parc fotovoltaic.
Insistenţa tot mai accentuată a preşedintelui Dumitru Beianu pentru afacerile cu fotovoltaice ridică tot mai multe semne de întrebare, inclusiv în partid!


Publicat  :  ianuarie 17, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare