Şoapte administrative: LUPUL, PAZNIC LA OI

Lup paznic la oi

O comună din județul Giurgiu a rămas fără viceprimar. Acesta a fost pus să coordoneze desființarea magaziei de lemne de la Grădinița veche a comunei care, prin poziționarea ei, încurca finalizarea proiectului Grădinița nouă. Materialul lemnos trebuia transferat la magazia de lemne a școlii coordonatoare din centrul comunei .
Văzând magazia de lemne a Grădiniței plină cu lemne uscate, domnul viceprimar a hotărât să le împartă frățește, o remorcă plină la școala coordonatoare și o altă remorcă plină la …. propria casă, doar ce își montase încălzire centralizata cu centrală termică pe lemne cu gazeificare.
Astfel, salariații primăriei au încărcat, au transportat cu tractorul și remorca primăriei și au depozitat în magazia de lemne a Școlii coordonatoare o parte din material lemnos. A doua zi, după ce salariați primăriei au încărcat remorca cu lemne, domnul viceprimar, ca un ”șef bun„ , le-a dat liber și s-a urcat personal pe tractor și direcția ….. propria casă .
După un timp, când probele au fost arse, a ieșit la supafață întreaga tărășenie. Pus în fața unor întrebări la care nu a avut răspunsuri, viceprimarul și-a întocmit cerere de concediu sperând ca după revenirea din concediu întrebările să dispară.
Văzând că perioada de concediu a trecut și întrebările nu au dispărut, ba, dimpotrivă, s-au înmulțit, realizând gravitatea faptei sale, acesta decide să abandoneze funcția de viceprimar.
Consiliul Local constată că viceprimarul nu s-a mai prezentat să-și îndeplinească atribuțiile de foarte mult timp și că acesta a folosit funcția de viceprimar doar în interes personal( exploatarea în mod abuziv a ternurilor agricole ale primăriei, ocuparea abuzivă a domeniului public și multe altele….) .
Vom reveni cu alte amănunte despre acest caz și despre anumiți viceprimari adevărați ” lupii în blană de miel ” gata oricând să sfâșie pe cei care i-au ajutat să acceadă la o demnitate publică la care nici nu visau.


Publicat  :  iunie 25, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare