Situaţia dezastruoasă a Spitalului Judeţean de Urgenţă, analizată de liderii PSD Giurgiu

PSD

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută săptămâna trecută de către Organizaţia Judeţeană a PSD Giurgiu, deputatul Cristina Elena Dinu, medic de profesie, a analizat situaţia Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu unde liniile de gardă sunt asigurate doar de doi medici.

Cristina Elena Dinu” Într-adevăr, la UPU este o mare problemă. Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă ar fi trebuit să ia măsurile adecvate. Aici nu mai discutăm despre un medic sau doi medici. Teoretic, este doar o doctoriţă angajată, a doua doctoriţă este pensionabilă. Bogdan, din păcate pentru noi, a avut acel accident, iar autorităţile care răspund de spital ar fi trebuit să rezolve această problemă. Ar fi trebuit să meargă la DSU, la Ministerul Sănătăţii, să apeleze chiar şi la noi şi mergeam cu ei la aceste autorităţi. Din nefericire, nu se întâmplă acest lucru. Eu am ajutat de fiecare dată când mi s-a solicitat. Nu pot eu să merg în numele spitalului judeţean să cer ajutor, atâta timp cât cei care îl conduc spun că totul este bine „, a declarat deputatul PSD, Cristina Elena Dinu.
Situaţia dezastruoasă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu a fost evidenţiată şi de către deputatul Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu
În opinia acestuia, vinovaţii principali sunt managerul spitalului şi preşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Beianu:
” Nu este suficient decât să faci o adresă. Urcă în maşină şi mergi la Arafat, la ministru sănătăţii şi explică-le gravitatea situaţiei de la Giurgiu! Eu văd live-uri pe facebook ale managerului în care spune că lucrurile funcţionează.
Se plâng că pleacă medicii din Giurgiu. În mandatul meu decontam chiriile şi cheltuielile de navetă ale medicilor. După ce s-a schimbat conducerea Consiliului Judeţean, aceste facilităţi, pe care noi le-am considerat normale, au fost tăiate.
Mai mult, am început construirea unui bloc de locuinţe destinate medicilor care vin în Giurgiu. Acesta este finalizat, dar nu poate fi utilizat deoarece primăria Giurgiu spune că nu are bani să-l racordeze la utilităţi. Este posibil aşa ceva?! „, a mai spus deputatul Marian Mina.


Publicat  :  noiembrie 27, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare