Senatorul Toma Petcu, prim vicepreşedinte PNL Giurgiu: Am fost onorat să fiu desemnat candidat al PNL la președinția CONSILIULUI JUDEȚEAN GIURGIU!

toma petcu desemnare 1

” Aseară, am participat la întrunirea Consiliul Director Județean al PNL GIURGIU, alături de toți primarii PNL și de conducerea organizației, în frunte cu președintele Dan MOTREANU.
Am fost onorat să fiu desemnat candidat al PNL la președinția CONSILIULUI JUDEȚEAN GIURGIU.
De asemenea, pentru PRIMĂRIA MUNICIPIULUI GIURGIU, a fost validată candidatura actualului primar,
Adrian ANGHELESCU.toma petcu desemnare 2
Primul loc pe lista de la alegerile parlamentare, va fi ocupat de actualul deputat, Alexandru ANDREI.
Țin să le mulțumesc tuturor colegilor primari, conducerii PNL, domnului președinte Dan MOTREANU, pentru încrederea cu care m-au învestit și susținerea pe care o primesc!
Totodată, țin să le urez succes și să-i asigur de susținerea mea, pe colegii mei, Alexandru ANDREI și Adrian ANGHELESCU! Împreună, formăm echipa cea mai determinată și puternică pentru Giurgiu!
La propunerea președintelui PNL GR, Dan Motreanu, aseară am primit încrederea și votul colegilor mei și am fost desemnat candidatul Partidului Național Liberal pentru câștigarea președinției CJ GR.
Cei care mă cunosc știu că bătăliile pe care le-am asumat, le-am câștigat pe toate. Nu am să vă dezamăgesc nici de data asta. Mă bazez pe seriozitatea primarilor noștri și pe puterea echipei.
Scopul nostru ca partid liberal este ca fiecare giurgiuvean sa aibă o șansă. Nu suntem partidul celor bogati sau săraci, suntem partidul tuturor giurgiuvenilor care aleg să rămână alături de județul Giurgiu. Dincolo de proiecte și de programe, vă propun și o schimbare în modul în care facem politică la Giurgiu, în modul în care comunicăm cu oamenii și în felul în care lucrăm între noi.toma petcu desemnare 3
Nu am dușmani, am adversari politici. Am colegi și cred în valoarea cuvântului dat. Cred că e nevoie să fim mai deschiși între noi și să evaluăm onest ce vor cei care nu vin la vot, cei care nu ne vor nici pe noi dar nici pe alții.
Avem înainte un drum lung și greu dar tocmai din acest motiv victoria noastră va fi și mai frumoasă.
Dumnezeu să ne ajute!”
Sursa foto: FotoArcanu


Publicat  :  martie 20, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare