Senatorul Toma Petcu, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean Giurgiu: Astăzi este vorba despre un tânăr de mare valoare și mare viitor, un tânăr pe care îl apreciez din momentul în care s-a remarcat în administrația publică județeană: Lucian Corozel !

Toma Petcu+ Corozel

Lucian Corozel este, din punctul meu de vedere, unul dintre tinerii cu mare expertiză profesională, de o calitate morală neîndoielnică și care a fost în permanență în slujba și în sprijinul județului. Buna relaționare cu toți primarii din județul Giurgiu, faptul că a fost tot timpul interesat de proiectele din județ în calitate de vicepreședinte CJ, ori de simplu consilier județean reprezintă atuurile lui Lucian care îl fac extrem de apreciat.
Faptul că Lucian Corozel vine în echipa PNL și merge alături de mine pe lista de Consiliu Județean îmi oferă garanția că tot ceea ce ne propunem să realizăm în județul Giurgiu, în următorul mandat, este realizabil. Mulțumesc frumos, Lucian, pentru decizia pe care ai luat-o, bine ai venit în echipa PNL!


Publicat  :  aprilie 17, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare