Senatorul Toma Petcu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Giurgiu, și-a depus oficial candidatura

Toma- 1Însoţit de către fiica sa, Andreea, şi de către tot stafful de conducere al PNL Giurgiu, senatorul Toma Petcu, candidatul PNL Giurgiu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean, a depus astăzi, 29 aprilie, chiar de ziua sa de naştere, dosarul de candidat la Biroului Electoral Județean Giurgiu.Toma+ Andreea Totodată, a fost depusă şi lista de consilieri judeţeni PNL pentru alegerile locale din data de 9 iunie:
Toma + Motreanu” Astăzi, susținut de marea echipă PNL, mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu. Văd această oportunitate ca pe un nou început în misiunea mea de a servi cetățenii județului. Cu toată experiența mea politică, cu sprijinul echipei mele de consilieri, dar și cu viziunea pe care o dețin asupra dezvoltării locale, voi fi întru totul dedicat în implementarea proiectelor care să îmbunătățească și să stimuleze economia județului Giurgiu și să promoveze dezvoltarea durabilă. Voi colabora strâns cu toate părțile implicate pentru a identifica cele mai bune soluții și pentru a asigura progresul continuu al județului nostru.
Aprecierea și recunoștința mea merg către președintele Dan Motreanu, primarii care îmi sunt alături, către întreaga echipă PNL, pentru sprijinul încrederea pe care mi-o oferă și pentru colaborarea strânsă pe care o avem. Împreună, ne angajăm să punem județul nostru pe harta regiunilor dezvoltate și prospere! „, a declarat senatorul Toma Petcu, candidatul PNL Giurgiu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean.

Dan Motreanu” Ne prezentăm în fața giurgiuvenilor cu o echipă puternică de candidați pentru Consiliul Județean, o echipă cu o mare experiență administrativă, o echipă care și-a dovedit deja eficiența în ultimii trei ani și jumătate.
Am participat astăzi la depunerea candidaturii senatorului Toma Petcu pentru președinția Consiliului Județean Giurgiu și a listei de candidați PNL pentru posturile de consilieri. Au participat, de asemenea, Dumitru Beianu, actualul președinte al CJ Giurgiu, Adrian Anghelescu, candidat pentru un nou mandat de primar al municipiului Giurgiu, deputații Alexandru Andrei și Alina Meclea. Avem cel mai bun candidat pentru președinția Consiliului Județean, în persoana lui Toma Petcu. Are notorietate, are încrederea cetățenilor, are o mare experiență administrativă și politică. Funcțiile deținute – ministru, deputat, senator și președinte de comisie în senat – îi dau atât o anvergură locală, cât și o anvergură națională. Acest lucru este benefic pentru județul Giurgiu pentru că va putea să fie un partener solid în relația cu Guvernul României, de unde vin fondurile cele mai importante pentru dezvoltarea județului Giurgiu.
Cred în victoria noastră la un scor bun pentru că avem o echipă de edili valoroși care au realizat proiecte importante, cu fonduri obținute prin Programul Anghel Saligny sau cu fonduri UE.”, a spus europarlamentarul Dan Motreanu, preşedintele PNL Giurgiu.Toma+ Andrei AlexandruPNL-Consiliu judetean

 


Publicat  :  aprilie 29, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare