Un șef al Politiei Giurgiu a falsificat probele de sânge dintr-un dosar

politia-rutiera

Odată cu numirea lui Vasile Tache în funcţia de inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, acesta a promovat mereu doar poliţişti din zona din care provine, este vorba de judeţul Dâmboviţa. Acest lucru a creat o adevărată stare de revoltă printre poliţiştii giurgiuveni, care s-au văzut dintr-o dată conduşi de subofiţeri apropiaţi ai lui Tache. De asemenea profesioniştii din poliţia Giurgiu, sunt nemulţumiţi deoarece inspectorul şef cere ca orice informare care este făcută către DNA, SIPI, DGA, să fie văzută înainte de către el, deşi protocolul nu prevede acest lucru.
Ceea ce este mai grav, de ceva vreme Inspectoratul Judeţean de Poliţie a rămas fără adjunct. Delegarea comisarului şef Marian Popescu pentru această funcţie a expirat, şi, deocamdată nu a fost luată nici o decizie privind numirea unei alte persoane.
Surse din cadrul Poliţiei Giurgiu vorbesc despre un adevărat scandal care există la nivelul acestei instituţii. Deoarece confirmarea inspectorului şef adjunct a fost blocată de implicarea acestuia într-un dosar de falsificare a unor monstre de sânge dintr-un accident auto.


Publicat  :  mai 8, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare