Şedinţă PSD : cei doi „disidenţi” au primit un ultim avertisment

Niculae badalauDupă o lungă perioadă de incertitudini, zvonuri şi frământări interne, ziua de joi, 15 februarie, a fost una în care social democraţii giurgiuveni au revenit la starea de normalitate.
După mai multe luni, sediul partidului a fost din nou plin de activişti, iar în conferinţa de presă conducerea organizaţie a încercat să lămurească de unde a apărut ” disidenţa” în partid.
În stilul caracteristic, Niculae Bădălău a răspuns la unele dintre zvonurile care au circulat în această perioadă:
„Vă aflaţi în sediul organizaţiei PSD cea mai puternică din ţară. În această organizaţie nu hotărăşte nici Dragnea, nici Bădălău, ci preşedinţii de organizaţii din judeţ. (cu referire la informaţiile privind schimbarea preşedintelui Marian Mina)
Nu este normal, ţine de caracter, nu de procedura politică. (despre discuţiile avute de către Răzvan Cuc şi Andrei Alexandru cu unii primari pentru preluarea conducerii organizaţiei)
Alegerile la Giurgiu le-a câştigat echipa. Ultimele patru tururi de alegeri le-a câştigat o echipă condusă de mine.Că îşi doresc să preia conducerea, poate îi înţeleg, dar să nu se grăbească.
(vezi mai sus)

Să te baţi pentru o moştenire care încă nu există, nu mi se pare normal. Avem în partid primari cu experienţă, care nu se lasă vrăjiţi de simple vorbe aduse de unii. (presupusul conflict Dragnea – Bădălău şi Mina)
Eu nu m-am schimbat, între mine şi ei (NR Răzvan Cuc şi Andrei Alexandru), din punctul meu de vedere, nu a intervenit nimic rău. Eu am văzut că Răzvan nu a suportat faptul că a pierdut postul de ministru al transporturilor. Nu eu l-am schimbat din funcţie, ci premierul, care a spus că nu poate lucra cu el. Nu scrie undeva că Giurgiu trebuie să aibă neapărat miniştrii.
Este vina mea că nu m-am ocupat mai mult de organizaţia Giurgiu, dar timpul nu mi-a permis.Vă promit că de acum o să mă ocup mai mult din punct de vedere politic de organizaţia Giurgiu şi probabil de acum tensiunile vor dispărea.
Dacă înţeleg şi revin pe calea cea bună, mergem înainte în această echipă. Dacă nu, vom aplica procedurile statutare. „.
După încheierea conferinţei de presă, a urmat o întâlnire restrânsă la care au participat Niculae Bădălău, Marian Mina şi toţi parlamentarii PSD, inclusiv Răzvan Cuc şi Andrei Alexandru.
Se pare că „disidenţii” au rămas pe poziţie, dovadă fiind faptul că nu au răspuns invitaţiei de a participa la întâlnirea care a avut loc cu primarii din judeţ.Pe surse, am aflat că Răzvan Cuc şi Andrei Alexandru au primit un ultim avertisment, zece primarii propunând excluderea celor doi parlamentari din partid.


Publicat  :  februarie 15, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare