Scorpionul Nicolae Barbu s-a supărat pe… giurgiuveni

colaj

 

Motto: ” Nu mai vreau nici în ruptul capului, că mi-a ajuns. Că am mai fost o dată şi m-am săturat… Nu mai vreau să fiu primar! „- Păcală
După ce timp de 4 ani a jucat rolul poznaşului Păcală, care nu ştia cum să evadeze din sacul în care a fost băgat de către săteni, primarul Nicolae Barbu şi-a a manelizat astăzi registrul artistic, fiind cuprins de dilema lui Vali Vijelie din melodia ” Să iubeşti două femei”. Este cu sufletul alături de PSD, dar este ” îndrăgostit ” de Ponta, este mai liberal decât toţi liberalii giurgiuveni, dar inima îi este pe stânga, este progresist, dar şi conservator şi mai ţărănist decât toţi ţăranii.
De fapt, pentru primarul Nicolae Barbu doctrina şi crezul politic sunt un fel de accesorii la sacourile pe care le poartă şi la propriile interese: roşu, galben, albastru, chiar şi roz, conform propriilor declaraţii.
La câteva ore după ce a umplut oraşul cu scrisori de adio pentru PSD şi de dragoste pentru PRO România, într-o emisiune a colegilor de la Open TV, Nicolae Barbu declară nonşalant că încă nu a plecat din PSD, nu a vorbit cu nimeni de la Pro România pentru o eventuală candidatură, este doar aşa un” ador” transmis către Ponta.
În ultimii ani Nicolae Barbu a învăţat foarte bine limbajul dual al politicienilor, însă minciună nu prea i-a fost specifică. Acum discursul a căpătat nuanţe de teatru absurd, fiind jignită astfel inteligenţa giurgiuvenilor.
Timp de aproximativ o lună de zile primarul Nicolae Barbu trebuie să trecă printr-o relaţie de concubinaj cu Pro România, pentru că altfel şi-ar pierde mandatul.
Există o înţelegere cu cei de la PNL Giurgiu pentru funcţiile de vice primari şi voturile pe municipiu la Consiliul Judeţean.
După ce a negociat în ultima lună cu PNL-ul, Pro România şi PSD-ul, Nicolae Barbu a ales varianta răzbunării pe foştii colegi din PSD şi pe electoratul de stânga care i-a oferit toate succesele electorale din ultimii ani.
Mimând o confruntare electorală cu PNL-ul, Barbu fredonează cu liberalii melodia preferată din ultimii ani: ” Lasă-mă să-ţi spun iubito „! Un tango trist, care s-ar putea să-l coste viitorul politic.

 


Publicat  :  iulie 8, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare