Schimbarea șefului Poliției Giurgiuvene este prețul trãdãrii lui Mihai Dobre

Dobre

Pe multã lume a luat prin surprindere trecerea primarului de Mihãilești Mihai Dobre la PSD. În primul rând deoarece acesta era considerat un prieten apropiat al lui Vasile Mustatea.

Motivația oferitã de cãtre nea Mihai pentru aceastã „trãdare”, dragostea fațã de USL, nu a fost crezuta aproape de nimeni. Odatã cu trecerea zilelor, încep sã aparã și motivele adevãrate ale acestei decizii. Despre anumite dosare în care Mihai Dobre este cercetat se știe de ceva vreme, el fiind primul pe lista de primari care urmeazã sã dea cu subsemnatul la DNA dupã alegerile euro parlamentare.
Negocierile secrete dintre Mihai Dobre și Niculae Badalau au mai inclus și schimbarea șefului Inspectoratului județean de Poliție, Vasile Tache, cu un apropiat al primarului din Mihãilești. Cerința acceptatã de cãtre Niculae Badalau, așa cã zilele lui Tache la Giurgiu sunt deja numãrate.
O altã cerințã a lui Mihai Dobre, de data aceasta în interesul familiei, a fost numirea fiului sãu ca șef de post la Bolintin Vale. Seamãnã destul de mult cu ceea ce s-a întâmplat în cazul lui Adrian Duicu, reținut în prezent pentru trafic de influențã. Oare SRI Giurgiu are înregistrãri atât telefonice cât și ambientale cu negocierile purtate de cãtre cei doi si rãmâne de vãzut dacã acestea există și vor fi folosite, dat fiind legãturile foarte strânse pe care Niculae Badalau le are în aceastã zonã?
Este însã un subiect pe care îl vom dezvolta în curând, menționãm faptul doar cã atunci când Niculae Badalau a fost arestat înainte de revoluție, cel care l-a scãpat de pușcãrie a fost colonelul Predoiu, tatãl actualului directorului adjunct al SIE generalul Silviu Predoiu.


Publicat  :  mai 8, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare