Schimbare de ştafetă la Prundu. A fost lansată candidatura lui Gigi Cristescu pentru funcţia de primar al comunei

Prundu-MarsCătălin Corbea, primarul care a condus în ultimii 16 ani comuna Prundu, pe care a adus-o la standarde europene, nu va mai candida la alegerile locale din acest an pentru un nou mandat. Cătălin Corbea se va afla pe un loc eligibil pe listele PNL Giurgiu pentru Parlamentul României. Gigi Cristescu, viceprimarul şi prietenul care i-a fost întotdeauna alături în aceşti ani, va duce mai departe munca începută de către Cătălin Corbea.1
Sâmbătă, 1 iunie, sute de cetăţeni ai comunei Prundu au participat la mitingul electoral de lansare a candidaturii lui Gigi Cristescu pentru funcţia de primar al comunei Prundu.prundu- general 2
Alături de Gigi Cristescu şi Cătălin Corbea au fost europarlamentarul Dan Motreanu, preşedintele PNL Giurgiu, senatorul Toma Petcu, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, deputații Alina Meclea și Alexandru Andrei, vicepreşedintele Consiliului judeţean, Cristian Anculescu, Ion Ghimpețeanu și colegii de pe lista de consilieri județeni PNL Giurgiu.

Toma-Corbea-Cristescu” Vreau să vă mulţumesc că sunteţi la fel ca acum 16 ani. Dacă stăm să ne gândim bine, astăzi se împlinesc exact 16 ani de când această echipă a câştigat alegerile în Prundu.
De ce nu mai candidează Cătălin Corbea? Sunt sigur că aşteptaţi răspunsul la această întrebare. În primul rând, prin soluţia pe care am ales-o, prin echipa de consilieri, prin continuitatea pe care o să o avem cu Gigi Cristescu, vă asigur că o să reuşim să păstrăm tot ceea ce s-a construit în acesta comună, o să continuăm dezvoltarea şi, cel mai important, o să doriţi în continuare să locuiţi în Prundu. Dacă vă aduceţi aminte, primul lucru pe care l-am promis când am ajuns primar a fost ca o să fac din comuna Prundu o localitate în care ne dorim să trăim. Astăzi, avem o localitate frumoasă în care ne dorim să trăim împreună cu copiii şi nepoţii noştri, avem un viitor aici”, a spus Cătălin Corbea, susţinătorilor prezenţi la acţiunea electorală.
Corbea+ Cristescu” În primul rând, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru prezenţa voastră aici. Am decis, împreună cu domnul Corbea, ca eu o să candidez pentru funcţia de primar şi dumnealui să meargă la Camera Deputaţilor. După o experienţă de 16 ani în administraţia publică, apreciez că pot duce mai departe toate proiectele care se află în derulare şi să începem altele noi. Vom continua să dezvoltăm localitatea, aceasta să arate ca o comună europeană. „, este declaraţia lui Gigi Cristescu, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Prundu.

Andrei Alexandtu” Cătălin Corbea şi Gigi Cristescu sunt doi oameni care au demonstrat ce însemnă performanţa în administraţia locală. Vedem zi de zi ce au reuşit să facă din comuna Prundu. Am lucrat cu viitorul vostru primar, Gigi Cristescu, foarte bine în ultimii ani, pe foarte multe proiecte. Deşi comuna voastră arata astăzi foarte bine, mai sunt multe proiecte care pot fi realizate. Sunt convins că Gigi Cristescu va reuşi să facă acest lucru”, a declarat deputatul PNL, Andrei Alexandru.

Toma Petcu” Sunt momente istorice ca acum 16 ani, atunci Cătălin Corbea şi-a lăsat afacerile pentru a fi primar. Comuna aceasta chiar avea nevoie de un primar cum este Cătălin Corbea, care a reuşit să schimbe faţa localităţii şi să o transforme într-una europeană.
A venit momentul în care Cătălin Corbea trebuie să se gândească şi la altceva. Din punctul meu de vedere, Cătălin Corbea este un om politic şi de administraţie publică care poate oricând să reprezinte localitatea şi judeţul în orice funcţie naţională sau judeţeană. Cătălin Corbea este un simbol, chiar dacă supăr alţi primari, îmi asum ce spun. „, a precizat senatorul Toma Petcu, candidatul PNL Giurgiu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean.
Dan Motreanu” Partidul Naţional Liberal este o echipă la Giurgiu, o echipă care poate să găsească toate proiectele necesare pentru dezvoltarea comunităţilor locale. Într-adevăr, Cătălin a trebuit să ia o decizie importantă. În viaţă sunt momente importante în care trebuie să te hotărăşti ceea ce faci şi trebuie să mergi mai departe. Cătălin Corbea a fost un model, un model de administraţie locală performanţă, de dezvoltare, un primar care a ştiu să identifice şi să atragă fonduri europene pentru dezvoltarea comunei Prundu. Sunt proiecte europene de peste 20 de milioane de euro, în condiţiile în care bugetul comunei este de aproximativ 200 de mii de euro”, a completat europarlamentarul Dan Motreanu, preşedintele PNL Giurgiu.

Articol:
– Comandat de Partidul Naţional Liberal (PNL) Giurgiu
– Realizat şi executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro
– CUI mandatar financiar: 21240015


Publicat  :  iunie 2, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare