S-a întâmplat tot la Clejani: Accident rutier în care a fost implicat un minor

accident Clejani

La data de 26 august 2021 ora 00:10, polițiștii din cadrul Poliției oraș Mihăilești au fost sesizați de către o unitate spitalicească din municipiul București, cu privire la faptul că un minor de 13 ani a fost implicat într-un eveniment rutier care a avut loc la data de 25 august 2021., ora 19.30, în comună Clejani.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, ca fiind un bărbat de 32 de ani din municipiul Alexandria, județul Teleorman.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a minorului, care nu a fost transportat imediat la spital, având în vedere înțelegerea dintre conducătorul auto și părinții acestuia. Ulterior, părinții l-au condus la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză figurează cu dreptul de a conduce suspendat și, totodată, acesta face obiectul unor cercetări sub aspectul săvârșirii altor infracțiuni la regimul rutier.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, în cauză s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei drept a fost suspendat.


Publicat  :  august 30, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare