Ruptura dintre Cătălin Corbea şi Marin Anton este definitivă! Mărturisiri în exclusivitate despre cauzele acesteia.

photo.php
Am publicat săptămâna trecută mai multe dezvăluiri legate de afacerile familiei primarului de Prundu Cătălin Corbea, despre diferendul comercial dintre acesta şi deputatul Marin Anton precum şi despre incidentul dintre Cătălin Corbea şi Ion Lupu.
Considerând că multe dintre cele prezentate nu sunt conforme cu adevărul, Cătălin Corbea a dorit să-şi prezinte punctul de vedere despre toate aceste subiecte.

Cătălin Corbea despre incidentul cu Ion Lupu:

„Nu este primul an în care, în momentul treieratului, Ion Lupu vine şi înfige diferite fiare în lanurile de grâu, pentru a-mi strica combinele. Eram pe câmp cu fratele meu şi am trecut pe la combinele care recoltau. Unul dintre muncitori mi-a spus că a găsit din nou fiare înfipte în grâu pentru a strica combina şi bănuieşte că acestea au fost puse de acelaşi Nicu Lupu, care se afla cu câţiva cetăţeni la vreo 100 de metrii de locul în care eram eu. Am plecat cu maşina către ei, am coborât şi am salutat pe cei prezenţi, pe el nu l-am salutat, i-am spus doar să se potolească să nu mai strice combinele. A avut loc un schimb de replici mai acide între noi, dar, doar atât. Eu am plecat împreună cu fratele, la 10 minute am fost sunat de oamenii care erau în câmp să-mi spună că Lupu a început să se tăvălească pe jos şi-a rupt maioul şi a sunat la poliţie. Nu a fost nici un fel de contact fizic între noi, doar o dispută verbală.

La câteva zile am aflat stupefiat că, acelaşi Nicu Lupu, a spus că m-am îndreptat cu maşina spre el, în momentul în care ne-am întâlnit în trafic. În acea seară maşinile noastre au trecut una pe lângă alta şi atât. Circul făcut de către el, a sunat la poliţie, la 112, a declarat că îşi simte viaţa ameninţată, este ridicol.

Eu nu port armă de vânătoare, decât când merg la vânătoare, în mod legal. În plus arma de vânătoare este pentru vânat, nu pentru a intimida oamenii”.
Primarul Cătălin Corbea spune că toate cele întâmplate sunt regizate de către deputatul Marin Anton şi sunt determinate de neînţelegerile apărute între cei doi în procesul de împărţire a actiunilor din societăţile comerciale Totagro SRL şi Romsem SRL.

Cătălin Corbea despre Marin Anton:

Primarul comunei Prundu povesteşte despre momentul în care l-a cunoscut pe Marin Anton, cum au devenit parteneri de afaceri şi cum a evoluat acest business de succes.
„Într-adevăr, eu pe Marin Anton l-am cunoscut prin intermediul lui Ion Lupu, o să vă spun şi cum s-au cunoscut Anton şi Lupu şi să lămuresc relaţia dintre ei. Cei doi s-au cunoscut când funcţiona fabrica Danubiana şi Anton era director de producţie. L-a scurt timp relaţia lor de prietenie s-a fracturat, Marin Anton l-a acuzat că l-a împrumutat cu nişte bani pe Lupu şi acesta nu i-a mai dat banii înapoi. Acum vreo 3-4 ani, când firma lui Lupu executa o lucrare în comună Băneasa, Marin Anton i-a trimis ITM-ul în control şi l-a amendat cu 500 de milioane.

Interesant pentru mine este faptul că ,în momentul acesta, prietenia dintre ei este din nou la cote maxime, probabil îi uneşte răutatea pe care o au împotriva mea.

S-a revin însă la momentul în care l-am cunoscut pe Marin Anton. L-am cunoscut la o partidă de vânătoare, Marin Anton fiind invitat de către Nicu Lupu, era prin anul 1997. Eu lucram la IAS Prundu, inginer hidro constructor, aceasta este meseria mea. IAS Prundu se afla în imposibilitatea de a lucra terenul şi 80% din suprafaţa de teren, 9000 de ha, a fost închiriată inginerilor care lucrăm acolo. Eu, la momentul respectiv, aveam două tractoare, un camion, două camionete şi lucrăm 50 de ha de teren: 20 ha erau ale familiei şi 30 ha luate în arenda. Eram hotărât să închiriez teren şi de la IAS pentru a extinde afacerea. S-a întâmplat că în aceiaşi perioada să vină şi Anton la Prundu, intenţionând să închirieze 50 de ha de teren. I-am spus că dacă vrea putem începe un business împreună. Am pornit împreună pe societatea Romsem SRL, care era societatea mea, ce avea două depozite de materiale de construcţii, un magazin în Giurgiu, o firmă cu o cifră bunicică de afaceri.Pe această societate am făcut prima concesiune de teren, apoi am înfiinţat Totagro SRL.

În toate firmele în care suntem asociaţi, tot timpul acţiunile au fost împărţite 50-50% între familiile Corbea şi Anton. Am fost parteneri egali în afaceri.”

Va urma


Publicat  :  iulie 14, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare