Rezultatul alegerilor de duminică, la Giurgiu, se ştie: PSD-ul 55-60%

albele (5)

Preşedintele PNL Giurgiu, Vasile Mustatea este, probabil, unul dintre puţinii preşedinţi de organizaţii politice din ţară ce a reuşeştit să saboteze, prin propriile acţiuni, rezultatul alegerilor euro-parlamentare, lăsând, practic, principalul adversar PSD-ul să ştie încă de pe acum ce scor va obţine la alegerile de duminică. Începând cu amânarea nejustificată a repartizării bugetelor către comune, multe dintre acestea intrând astfel în incapacitate de plată, cu refuzul oricărui sprijin solicitat de către primarii propriului partid, neacceptând nici un fel de negociere, luând decizii politice cel puţin ciudate, numirea unui vice-preşedinte care peste câteva zile anunţa că sprijină PSD-ul, preşedintele PNL lăsa impresia că îşi doreşte cu orice preţ ca PNL-ul să obţină la Giurgiu un rezultat mult sub aşteptări. Iar astăzi, 20 mai, lucrurile au prins deja contur.

Cabana de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu din pădurea Albele a fost locul unde s-au stabilit rezultatele alegerilor euro-parlamentare pe judeţul Giurgiu. Toţi primarii PSD, vreo 10 de la PNL, 2 de la PPDD, plus cei care pe parcurs şi-au arătat în conferinţe de presă sprijinul pentru PSD, au răspuns invitaţiei preşedintelui organizaţiei judeţene PSD, Niculae Badalau, pentru o acţiune de socializare şi stabilire a ultimelor detalii pentru alegerile de duminică. La acţiunea la care au participat şi doi dintre candidaţii PSD la europarlamentare, au fost prezenţi şi mai mulţi directori de instituţii deconcentrate, care au fost susţinuţi de către PNL.

Cu menţiunea că, imediat după încheierea întâlnirii, câţiva dintre aceştia au fost convocaţi la biroul preşedintelui Consiliului judeţean, Vasile Mustatea „pentru explicaţii”, cel care i-a „turnat” fiind chiar unul dintre cei mai importanţi lideri PSD, care însă de ceva vreme lucrează mai mult pentru PNL. Organizaţia PSD Giurgiu a mai dorit să dea un semnal de unitate, la această întâlnire fiind prezenţi toţi parlamentarii partidului şi liderii atât de la judeţ cât şi de la municipiu.

Ce este aproape sigur, după întâlnirea de marţi: PSD-ul va câştiga detaşat alegerile, urmând să obţină undeva între 55-60 %, PNL, până în 20 de procente, iar restul se va împărţi între PMP şi PPDD. Dar, să aşteptăm ziua de duminică şi vom reveni cu amănunte despre jocul făcut şi scopul urmărit de către liderii judeţeni PNL la alegerile europarlamantare.

albele (0)

albele (1)

albele (2)

albele (3)

albele (4)

albele (6)

albele (7)

albele (8)

albele (9)

albele (10)

albele (11)

albele (12)

albele (13)


Publicat  :  mai 21, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare