PSD Giurgiu,jurnal de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale: Comuna Putineiu

IMG_3469PSD Giurgiu și-a continuat miercuri, 23 octombrie ,campania de susținere a doamnei Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale.
Una dintre echipe, căreia i s-a alăturat și președintele executiv, Marian Mina, și deputatul Elena Dinu, a fost prezentă, la Putineiu unde, însoțiți de către primarul Gheorghe Breazu au străbătut străzile din Putineiu și Hodivoaia, au stat de vorbă cu sătenii și au distribuit materiale promoționale.IMG_3500
” Avem nevoie de un preşedinte ca doamna Viorica Dăncilă, un președinte care să muncească 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în deciziile căruia să se regăsească fiecare dintre noi, un președinte care să fie alături de oamenii care au nevoie de sprijin, un președinte care să îi apere pe români, un președinte care să meargă la Bruxelles și să vorbească cu mândrie despre România și români.”, spune Marian Mina, preşedinte executiv PSD Giurgiu.

IMG_3472” Sunt încrezătoare în forța echipei PSD Giurgiu și în puterea de mobilizare a primarilor noștri. Oamenii sunt alături de noi pentru că, la nivelul județului Giurgiu, faptele vorbesc pentru noi. Consider că am avut o guvernare foarte bună, programele implementate de noi în această perioadă ducând la dezvoltarea comunităților locale din întreaga țară, dar și din județul Giurgiu. ” este declaraţia deputatului PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu.
IMG_3515” Obiectivul meu pentru aceste alegeri este să depăşesc comuna Toporu la numărul de voturi primite de către doamnă preşedinte Viorica Dăncilă. Cetăţenii comunei Putineiu vor vota într-un număr covârşitor pentru PSD, pentru Viorica Dăncilă „, a declarat Gheorghe Breazu primarul comunei Putineiu.

IMG_3499 IMG_3489 IMG_3478 IMG_3522 IMG_3517 IMG_3495Articol :
-Comandat de Partidul Social Democrat-PSD
– Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro
– CUI mandatar financiar coordonator: 31190008


Publicat  :  octombrie 24, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare