PSD Giurgiu mută primul: Dănuţ Petrişor Mitrea, primarul liberal al comunei Stăneşti, candidează din partea social-democraţilor

stanesti 1-horz

În timp ce liberalii giurgiuvenii îşi irosesc timpul punând la cale fel de fel de strategii, majoritatea deloc ortodoxe, pentru a constrânge (acesta este termenul corect) primarii PSD să candideze la viitoarele alegeri locale din partea PNL-ului, social democraţii giurgiuveni au anunţat astăzi că Dănuţ Petrişor Mitrea, primarul liberal al comunei Stăneşti, va candida la viitoarele alegeri din partea PSD.
Dănuţ Petrişor Mitrea este un liberal cu vechime, un edil respectat de către comunitate, iar trecerea acestuia la PSD reprezintă o lovitură pentru liberali:

” Am fost membru PNL din anul 2004, dar în ultima vreme nu mă regăseam în ideile noii echipe de conducere de la nivelul judeţului Giurgiu. Sunt o persoană integră, cu principii clare, care oferă respect atunci când este respectat. Am ales să mă alătur celor de la PSD Giurgiu pentru că sunt o echipă de profesionişti, oameni serioşi, care au respectat promisiunile făcute giurgiuvenilor. Consiliul Judeţean Giurgiu, sub conducerea preşedintelui Marian Mina a deschis şantiere în toate localităţile şi sunt convins că, în viitorul mandat, le vom duce împreună la bun sfârşit.”, spune Dănuţ Petrişor Mitrea, primarul comunei Stăneşti.

Marian Mina, preşedinte executiv PSD Giurgiu, apreciază activitatea primarului comunei Stăneşti şi consideră că acesta va aduce un plus valoare pentru echipa PSD Giurgiu:

„Îi urez bun venit în echipa PSD Giurgiu domnului primar (fost PNL) al comunei Stăneşti, Dănuţ Petrişor Mitrea!
Mă bucur că a venit alături de noi un om gospodar, cu multe proiecte ambiţioase pentru Stăneşti.
Sunt convins că împreună vom continua dezvoltarea judeţului, respectiv a unităţii administrativ-teritoriale pe care o conduce” , a declarat Marian Mina, preşedinte executiv PSD.


Publicat  :  iunie 25, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare