PSD Giurgiu: Lasă-i, lasă-i să zboare, aşa sunt unii… păsări călătoare

psd giurgiuPână la alegerile din decembrie 2016, PSD Giurgiu a fost condus cu abilitate de către Niculae Bădălău.
Fiecare dintre cei trei ” lupi tineri „, Marian Mina, Răzvan Cuc şi Andrei Alexandru erau conştienţi că promovarea lui Niculae Bădălău în funcţia de preşedinte executiv la nivel naţional poate genera o perioadă de instabilitate în partid.
Bădălău a încercat să rezolve problema rapid: Marian Mina a devenit preşedinte interimar al organizaţiei. Acesta, din calitatea de preşedinte al Consiliului judeţean, putea cel mai bine să coordoneze organizaţia.
Andrei Alexandru a fost recompensat cu postul de deputat, iar Răzvan Cuc cu cel de ministru al transporturilor. Răzvan urma să revină în 2020 în Giurgiu, pentru a fi candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu.
Cărţile păreau împărţite.
În ultima perioadă, se tot vorbeşte despre tensiunile care sunt în cadrul organizaţiei PSD Giurgiu.
Motivele? Orgoliul lui Bogdan Bratu (Beche), care şi-ar fi dorit să devină director la DRDP Bucureşti şi, inevitabil, Nea’ Mihai Dobre, primarul oraşului Mihăileşti, care a luat ca un afront personal faptul că prefectul Nina Carmen Crisu a respectat legea şi a semnat revocarea sa din funcţie.
Probabil, din plictiseală, deputatul Andrei Alexandru ar fi intrat şi el el în cercul ” dizidenţilor „; Beche- Răzvan Cucu-Andrei Alexandru.
Marian Mina, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Giurgiu, prezent zilele acestea la o emisiune la postul Open Tv Giurgiu, a acceptat faptul că sunt unele discuţii în cadrul organizaţiei, dar le consideră normale:
Sunt discuţii în contradictoriu, este normal să fie. Şi acasă, cu soţia, avem discuţii. Se speculează foarte mult.
Răzvan Cuc, dacă poate să-i ajute pe partea lui, îi ajută, Mina, dacă poate, îi ajută, Elena Dinu şi Andrei Alexandru, la fel, despre Marciu, nu se pune problema, el ne ajuta pe toţi.”
Cu fair play, Mina a recunoscut:
” Peste noi toţi, este Bădălău care ne urmăreşte şi ne îndrumă. Toţi îi datorăm foarte mult politic.”
Unii, se pare că au uitat!


Publicat  :  noiembrie 7, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare