PSD Giurgiu, comunicat de presă: PNL Giurgiu insistă în DEZINFORMARE!

PSD Giurgiu

Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina: „ Îl rog pe domnul preşedinte Dumitru Beianu să fie bărbat, să nu mai mintă şi să nu se mai ascundă sub fustele preşedintelui PNL Giurgiu şi ale miniştrilor PNL!”.
Deşi prefectul judeţului Giurgiu, Florentina Stănculescu, a demonstrat, astăzi, în conferinţă de presă, cu documente că NU sunt puse în pericol nici salariile angajaţilor Consiliului Judeţean Giurgiu şi nici proiectele în derulare ale instituţiei menţionate, PNL şi Dumitru Beianu continuă să lanseze informaţii false în spaţiul public pe tema atacării în contencios-administrativ a bugetului CJ Giurgiu de către Prefectura Giurgiu.
Într-un comunicat de presă transmis în această seară, cei de la PNL o ţin ca surda pe mormânt. Nu suflă nicio vorbă despre declaraţiile prefectului, ca şi cum nici n-ar fi existat. Însă, au trunchiat fără ruşine tot ceea ce s-a întâmplat astăzi şi au prezentat, practic, doar varianta preşedintelui Beianu, potrivit căreia, acţiunea Prefecturii ar pune în pericol tot bugetul CJ Giurgiu.
Şi, desigur, o cotesc cu disperare spre stânga, aruncând problema în curtea PSD ca să pară, probabil, credibilă varianta lor şi de neconceput faptul că Prefectura chiar ar putea avea motive să se adreseze instanţei pe o atare speţă.
Suntem de acord cu replica prefectului Florentina Stănculescu, după transmiterea comunicatului PNL, potrivit căreia Dumitru Beianu tot încearcă să dinamiteze situaţia şi să creeze o stare de tensiune, de nesiguranţă în rândul angajaţilor Consiliului Judeţean.
„Este clar că doreşte doar să instige oamenii împotriva Instituţiei Prefectului şi îi mai transmit încă o dată că prezintă doar informaţii neadevărate. Am explicat astăzi că NU este pus în pericol bugetul de funcţionare, deci NU vor fi probleme cu plata salariilor, dar nici măcar cel de dezvoltare nu a fost atacat în integralitatea sa. Ne-am adresat instanţei doar din cauza unor poziţii Science Fiction din lista de investiţii şi am detaliat în cadrul conferinţei de presă. Îi cer preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu şi PNL Giurgiu să înceteze cu acest FAKE-NEWS menit să instige oamenii la revoltă! Consider că au mers prea departe! Le cer să fie corecţi faţă de giurgiuveni şi să îşi asume şi bunele şi relele, fără să mai arunce pisica în curtea altora, ori de câte ori oamenii se arată nemulţumiţi de atitudinea şi de faptele lor!”, declară prefectul de Giurgiu, Florentina Stănculescu.
Pe de altă parte, cei de la PNL au încercat, în acelaşi comunicat, să ironizeze şi să critice încercarea prefectului de a-şi spune punctul de vedere într-o conferinţă de presă unde erau lansate informaţii trunchiate, neadevărate. N-au suflat niciun cuvânt despre atitudinea deplasată, necioplită a preşedintelui CJ care, dacă tot dorea precizări de la Prefectură, aşa cum a pretins, avea ocazia să le afle, faţă în faţă, de la prefect.
Când cineva face o gafă impardonabilă, mai uşor este să insiste în prostie, decât să-şi ceară scuze, aşa este. Dar aici nu vorbim despre vreo şezătoare PNL-istă şi nici nu ne jucăm de-a administraţia, cel puţin nu ar trebui! Vorbim despre banii judeţului Giurgiu.
Iar lipsa de respect a preşedintelui CJ Giurgiu faţă de prefectul judeţului se răsfrânge, de fapt, asupra tuturor giurgiuvenilor care merită ADEVĂRUL şi nu instigări, fake-news-uri, şopârliţe, dezinformări şi minciuni PNL-iste.

Biroul de presă PSD Giurgiu

Publicat  :  aprilie 4, 2022