PSD aproape de oameni, cadouri pentru zeci de persoane

daruri slobozia (29)Deputatul Cristina Elena Dinu, împreună cu mai multe doamne din Organizația Femeilor Social-Democrate Giurgiu, dar și cu vicepreședintele OFSD central Aurelia Dobre au dus vineri, 15 decembrie, daruri pentru copiii și adulții din Așezământul „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din Slobozia. Așezământul adăpostește 25 de persoane, mame și copiii lor, victime ale violenței domestice.
Doamnele social-democrate au fost însoțite și de președintele Consiliului Județean și al PSD Giurgiu, Marian Mina, dar și de primarul din Slobozia, Florin Gheonu.daruri slobozia (6)
Darurile au constat în haine și jucării, produse de igienă personală și de curățenie, alimente, dulciuri, fructe.
Copiii și tinerii de la Așezământul din Slobozia au cântat cele mai frumoase colinde pentru oaspeți care, la rândul lor, s-au jucat împreună cu cei mici.daruri slobozia (10)
Tot vineri, 15 decembrie, deputatul giurgiuvean Cristina Elena Dinu și doamnele din OFSD Giurgiu au dus cadouri la trei familii din comuna Izvoarele, fiind însoțite și de primarul comunei, Silviu Cazacu.
Prima oprire a fost la o femeie care își crește singură cele două fiice. Cea mică, în vâstă de 7 ani, suferă de mai multe afecțiuni medicale.daruri 5 frati (24)
Mai apoi, mesagerii lui Moș Crăciun au mers la doi frați orfani, crescuți de o vecină din sat, iar ultima oprire a fost la o familie cu cinci copii, rămași acum 1 an fără mamă.daruri 5 frati (2)
Toți au primit haine și jucării, pilote, alimente pentru masa de Crăciun, multe dulciuri și fructe.
Emoția a fost mare atât pentru cei care au primit darurile, dar și pentru doamnele OFSD Giurgiu care au promis că îi vor ajuta cu tot ce mai au nevoie, și de acum înainte.daruri 5 frati (12)


Publicat  :  decembrie 17, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare