Promisiuni pentru consilierii locali PPDD

Centrul de pastrare si conservare (1)_Fotor_Collage

Pentru a menţine echilibrul de forţe în cadrul consiliului local, liberalii au trebuit să facă o serie de compromisuri şi să-şi asume mai multe promisiuni faţă de unii consilieri PPDD. Aşa cum am mai spus, în cazul consilierului Ilie Clement, promisiunea că va fi numit director al Centrului de conservare şi valorificare a tradiţiei şi creaţiei populare, este una absolut normală şi îndreptăţită.

Numai că demersurile conducerii Consiliului Judeţean de numirea a acestuia în funcţie s-au lovit de refuzul actualului director, Carmen Pețanca, de a renunţa la post. În cele din urmă s-a ajuns la o variantă de compromis, în care se va crea un post de director artistic pentru Ilie Clement, urmând ca cei doi directori să-şi împartă în mod egal atribuţiile.

În cazul celorlalţi doi consilieri PPDD, care în ultimele luni au votat alături de PNL, este vorba despre Marius Stanciu şi Florin Velicu situaţia este una mai delicată. Aceasta deoarece de la zi la zi, cei doi au venit cu noi solicitări, care deja au creat o stare de iritare în rândul liberalilor.

Sunt destule voci în rândul acestora ce consideră că deja au fost acceptate prea multe „fiţe” ale celor doi consilieri, care nici ei nu ştiu prea bine ce vor.


Publicat  :  iunie 19, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare