Sprijinul economic de criză (SEC) pentru HORECA şi industria alimentară
Această masura presupune reducerea cotei TVA de la 9 % la 5%, constituindu-se într-un sprijin concret. Aceşti 4% reprezintă un câştig şi un sprijin psihologic pentru sectoarele cele mai afectate de această criză.
Rezultatul măsurii: Este stopat astfel falimentul atât pentru firme mari şi mijloci cât şi susţinerea zecilor de mii de afaceri mai mici care astfel vor putea rezista pe piaţă cu implicaţii majore în păstrarea locurilor de muncă pentru cei din acest sector
Consecinţa în economie va fi majora, susţinerea firmelor va însemna pastrarea forţei de muncă si vor fi realizate venituri la bugetul de stat.
Pe decembrie votăm poziția din buletinul de vot(Pro Romania) pentru ani de responsabilitate in Parlament
Votăm Nicolae BARBU- DEPUTAT
Votăm Cezar Claudiu VLADU- SENATOR
Articol comandat de către ProRomânia-Organizatia Judeţeana Giurgiu , cod mandatar financiar 11200008, executat de SC Actual Media Press SRL
Post your comments