Proiecte importante pentru dezvoltarea comunei Izvoarele

silviu cazacuChiar în perioada sărbătorilor de iarnă, administraţia locală din comuna Izvoarele a reuşit să dea în folosinţă noul sediu al primăriei. În acest moment, primăria din Izvoarele îşi desfăşoară activitatea într-unul dintre cele mai moderne spaţii din judeţul Giurgiu.
” Sunt mulţumit de ce am realizat într-un an şi jumătate de mandat. Da, multe lucruri nu sunt vizibile, dar eu ştiu că am muncit. Am terminat lucrările la sediul primăriei, am finalizat proiectul de asfaltare de 8 km, lucrările pe drumul spre Petru Rareş. Am reuşit să deblochez conturile primăriei, care ne-a ridicat atâtea probleme în această perioadă.
În două săptămâni este gata proiectul pentru modernizarea şcolii din Izvoarele, urmează să finalizăm studiul de fezabilitate pentru asfaltarea a încă 8 km de drumuri comunale.”, spune Silviu Cazacu, primarul comunei Izvoarele.
Beneficiind de un buget pe 2018 rezonabil, conducerea primăriei Izvoarele urmează să realizeze mai multe lucrări de investiţii în perioada următoare:
” În scurt timp, vom inaugura noua grădiniţă, cea mai modernă din judeţ. Străzile care nu sunt asfaltate, vor fi pietruite.De asemenea, vom continua lucrările de extindere la reţeaua de apă.
În acest an, vor fi iluminate toate cimitirele din comună, fără niciun cost din partea administraţiei locale. Vor fi împrejmuite cimitirele din satele Chiriacu şi Izvoarele. Sunt multe proiecte pe care le avem în derulare, beneficiind de sprijinul preşedintelui Consiliului judeţean, Marian Mina, astfel anul 2018 este unul important pentru dezvoltarea comunei noastre”, a mai declarat Silviu Cazacu, primarul comunei Izvoarele.


Publicat  :  ianuarie 14, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare