PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute în următoarele zile

vremea toamna

Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit, la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 grade in estul Transilvanieie și 18 grade in vestul si inord-vestul tarii. În Giurgiu, temperatura maximă va fi de 17 grade.


PROGNOZA meteo vineri. În majoritatea zonelor, vremea va fi răcoroasă, iar în sud, în est și local în centru, va fi chiar rece pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 grade in estul Transilvanieie și 18 grade in vestul si inord-vestul tarii, iar cele minime vor avea valori de la -4…-3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 11…12 grade pe litoral. Cerul va fi parțial noros în sud-vest, extremitățile de sud și de sud-est și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, cu viteze de până la 55…60 km/h pe litoral și în deltă. Izolat, în nord și în centru, se va produce brumă și vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN Giurgiu. Vremea va fi în continuare mai rece decât normalul sfârșitului de septembrie; temperatura maximă va fi de 15….17 grade, iar cea minimă de 6…7 grade, în centrul orașului și în jur de 4 grade în zona periferică. Cerul va fi variabil, iar vântul slab și moderat.


Publicat  :  septembrie 28, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare