Primăria comunei Colibaşi: Până la această dată nu avem cazuri de persoane izolate la domiciliu

Primar-Colibasi

Constantin Stoica, primarul comunei Colibaşi, a anunţat pe pagina personală de socializare măsurile care s-au la nivelul localităţii pentru prevenirea infecţiilor cu noul coronavirus.
Comuna Colibaşi este o zonă legumicolă importantă, iar conducerea primăriei asigură locuitorilor logistica necesară pentru continuarea activităţilor agricole:
„Primăria Comunei Colibași monitorizează cetățenii din comuna Colibași care vin din alte state și care sunt obligați să stea în izolare la domiciliu pe o perioadă de 14 zile.
Au fost multe zvonuri, despre unii locuitori ai comunei care ar fi venit din statele Uniunii Europene unde muncesc, dar acest lucru nu s-a confirmat.
PÂNĂ LA ACEASTĂ DATĂ, PE RAZA COMUNEI COLIBAȘI NU EXISTĂ PERSOANE IZOLATE LA DOMICILIU.
Primăria comunei Colibași stă la dispoziția locuitorilor cu tot ce este nevoie pentru a trece cu bine peste această perioadă.
Se vor elibera sau se vor viza atestate pentru comercializarea produselor agricole între orele 09:00 -12:00, de luni până joi, la sediul primăriei comunei Colibași.
NU ESTE INTERZISĂ DEPLASAREA PENTRU ACTIVITĂȚI AGRICOLE (în cazul nostru-munca în câmp, la solarii sau păscutul animalelor) și nici DEPLASAREA PRODUCĂTORILOR AGRICOLI PENTRU COMERCIALIZAREA DE PRODUSE AGRICOLE.
Pentru activități agricole se pot deplasa în afara locuinței și cetățenii peste 65 de ani și în afara intervalului orar 11:00-13:00.
Pentru deplasarea în afara locuinţei pentru activităţi agricole şi pentru comercializarea de produse agricole, cetățenii trebuie să aibă asupra lor o DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE, completată în prealabil.
Aceasta poate fi procurată de pe internet, iar pentru cei care nu au această posibilitate o pot lua de la sediul Primăriei comunei Colibași sau de la magazinele din localitate, unde Primăria comunei Colibași a distribuit aceste declarații.
SE ACCEPTĂ ȘI DECLARAȚIA SCRISĂ DE MÂNĂ DE CĂTRE CETĂȚENI „.


Publicat  :  martie 26, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare