Preşedintele Senatului, Robert Marius Cazanciuc: Românii au nevoie urgentă de o strategie clară privind combaterea pandemiei!

cazanciuc-1

Guvernul incompetent al PNL a adus România într-o criză sanitară fără precedent. Bâlbâiala autorităților ne-a adus în situația de a nu avea locuri în spitale, medicamente, de a nu putea trata toți bolnavii de Covid și de a nu mai avea grijă de ceilalți bolnavi.

Guvernul incompetent al PNL testează puțin și chiar și în aceste condiții avem în medie 10.000 persoane infectate în fiecare zi. Dacă s-ar testa mai mult, așa cum se întâmplă în celelalte țări din Uniunea Europeană, în România am avea 30.000 persoane infectate în fiecare zi.psd 1

 

Dar guvernul Orban nu se gândește decât la alegeri, neținând cont de sănătatea românilor, mințindu-ne în fiecare zi. Carantinează localități întregi și dau amenzi românilor. Asta este ceea ce face acest guvern, dă amenzi!
PSD are o strategie clară pentru combaterea pandemiei și este nevoie de o mobilizare urgentă pentru reducerea transmiterii virusului și protejarea persoanelor cele mai vulnerabile, cu risc de forme grave. Trebuie să asigurăm accesul la sistemul medical și la tratament pentru pacienții infectați, și accesul bolnavilor cronici la serviciile medicale necesare…cu toții sunt cetățenii României.psd 3

Să mergem la vot pe 6 decembrie și să trimitem acasă acest guvern incompetent anti-români și să ne apucăm de treabă în folosul românilor”– Robert Marius Cazanciuc, candidat PSD Giurgiu pentru Senat, la alegerile din 6 decembrie.

Comandat de PSD Organizaţia Judeţeană Giurgiu, executat de PROIMAGE GRUP SRL, cod mandatar coordonator 11200020


Publicat  :  noiembrie 23, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare