Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Sunt ÎMPOTRIVA construirii la Giurgiu a unui incinerator de deşeuri medicale periculoase şi nepericuloase, deşeuri animaliere, produse expirate farmaceutice şi alimentare!

incinerator

Am spus-o de la bun început și repet: sunt ÎMPOTRIVA construirii unui incinerator 𝑑𝑒 𝑑𝑒𝑠̧𝑒𝑢𝑟𝑖 𝑚𝑒𝑑𝑖𝑐𝑎𝑙𝑒 𝑝𝑒𝑟𝑖𝑐𝑢𝑙𝑜𝑎𝑠𝑒 𝑠̧𝑖 𝑛𝑒𝑝𝑒𝑟𝑖𝑐𝑢𝑙𝑜𝑎𝑠𝑒, 𝑑𝑒𝑠̧𝑒𝑢𝑟𝑖 𝑎𝑛𝑖𝑚𝑎𝑙𝑖𝑒𝑟𝑒 𝑠̧𝑖 𝑝𝑟𝑜𝑑𝑢𝑠𝑒 𝑒𝑥𝑝𝑖𝑟𝑎𝑡𝑒 𝑓𝑎𝑟𝑚𝑎𝑐𝑒𝑢𝑡𝑖𝑐𝑒 𝑠̧𝑖 𝑎𝑙𝑖𝑚𝑒𝑛𝑡𝑎𝑟𝑒, 𝑖̂𝑛 𝑖𝑛𝑐𝑖𝑛𝑡𝑎 𝑓𝑜𝑠𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐶𝑜𝑚𝑏𝑖𝑛𝑎𝑡 𝐶ℎ𝑖𝑚𝑖𝑐 – Giurgiu, și voi face tot ce depinde de mine, ca deputat, ca acest proiect să nu se realizeze. Pentru că sănătatea giurgiuvenilor NU este de vânzare!
Am fost primul parlamentar de Giurgiu care a luat public atitudine împotriva acestui incinerator și, mai mult decât atât, am cerut tuturor instituțiilor care pot lua măsuri să o facă. Am transmis interpelări la Ministerul Mediului, la Garda Națională de Mediu, dar și la Agenția pentru Protecția Mediului Giurgiu, în care am atras atenția asupra faptului că, din toate documentele expuse de către cei care vor să construiască incineratorul, NU reies informaţii esenţiale! Am cerut explicații despre toate neregulile grave ce reies din documentele respective. În plus, am anunțat public, încă din mai, faptul că și vecinii bulgari sunt revoltați și că vor protesta împotriva construirii incineratorului la Giurgiu, ceea ce se și întâmplă. Nu mă voi opri și voi face tot ce depinde de mine pentru a împiedica vânzarea sănătății giurgiuvenilor, de dragul unor interese meschine ale unor afaceriști și politicieni care nu au niciun scrupul!
De asemenea, condamn ferm atitudinea ipocrită și mincinoasă a unor parlamentari PNL de Giurgiu care vor să facă din acest subiect, atât de important pentru giurgiuveni, doar un titlu de glorie. Ei nu știu decât să se “urce pe cadavre” și sunt atât de disperați să mai câștige un vot, încât transformă totul într-o bătălie politică. În acest caz este vorba doar despre oameni, sănătatea și viața lor și despre cum putem să îi ajutăm. Pentru că de asta ne-au votat!


Publicat  :  septembrie 1, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare